Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:53 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Murfatlar, din județul Constanța, a bătut palma cu Happy Look Star SRL, pentru lucrări de arhitectură peisagistica a parcurilor! (DOCUMENT)

ro

05 Apr, 2024 12:54 1587 Marime text
 
 
  • Anul trecut, Happy Look Star SRL a prestat lucrări de îndepărtare a vegetației la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța (valoarea contractului fiind 53.000 lei), dar și lucrări de arhitectură peisagistică a parcurilor pentru Comuna Grădina (Primaria Grădina), valoarea fiind de 320.027.21 de lei.
 
Orașul Murfatlar, din județul Constanța, achiziționează, prin cumpărare directă, de la SC Happy Look Star SRL, lucrări de reparare a sistemului de irigații, repararea unor căi de acces, plantarea de material dendrofloricol în spațiul verde al parcului delimitat stânga - dreapta a Monumentului Eroilor, strada Calea București.
 
Valoarea achiziției este de 239.210.65 de lei.
 
Despre Happy Look Star SRL
 
Potrivit Termene.ro, SC Happy Look Star SRL se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidentiale, are sediul pe strada Corbului, din Năvodari, județul Constanța, și este controlată de David Mihaela.
 
SC Happy Look Star SRL este administrată de Oprea Anamaria.
 
Pentru anul 2023, Happy Look Star SRL a declarat o cifră de afaceri netă de 373.843 de lei și un profit net de 204.074 de lei.           
 
Anul trecut, Happy Look Star SRL a prestat lucrări de îndepărtare a vegetației la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța (valoarea contractului fiind 53.000 lei), dar și lucrări de arhitectură peisagistică a parcurilor pentru Comuna Grădina (Primaria Grădina), valoarea fiind de 320.027.21 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Cumpărări directe Constanța
Partener Construct General SRL a bătut palma cu Midia Green Energy SA din Năvodari. Contract de peste 850.000 lei (DOCUMENTE)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii