Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:12 29 06 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Municipiului Mangalia cumpără o autoutilitară de la Țiriac Auto. Valoarea achiziției (DOCUMENT)

ro

29 May, 2022 20:24 1926 Marime text

 Licitație la Primăria Mangalia
 
Primăria Municipiului Mangalia a încheiat un acord cadru pentru  achiziționarea de Autoutilitară transport persoane -pentru lucrările de intervenție pe domeniul public al Municipiului Mangalia.
 
Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „Achiziționarea de Autoutilitara transport persoane -pentru lucrarile de interventie pe domeniul public al Municipiului Mangalia“.  
 
Societatea care se va ocupa de furnizarea autoutilitarei pentru  Primăria Municipiului Mangalia  este  Țiriac Auto S.R.L.
 
Atribuirea a avut loc în data de 24.02.2022.
 
  
 
Descrierea contractului
 
Obiectul prezentei proceduri constă în încheierea unui contract de achiziție publică privind achiziționarea unei Autoutilitare transport persoane -pentru lucrarile de interventie pe domeniul public al Municipiului Mangalia.


Numar zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor - 6

Autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificare cu 3 zile inainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor, in conditiile in care solicitarile se vor adresa cu cel putin 6 zile inainte de termeul stabilit pentru depunere ofertelor.

Valoarea totala a achizitiei (fara TVA): 135300 RON
 
 
 
Despre firma câștigătoare
 
 
 Țiriac Auto S.R.L. este societatea câștigătoare. Aceasta a fost înființată în anul 1999 și are sediul în București, sectorul 1.
 
Potrivit Confidas.ro, asociați ai firmei sunt două societăți din Cipru, Vitexa Holdings Limited și Navardi Investments Limited. De asemenea, funcția de administrator este îndeplinită de Ith Management Office Srl și Marian Marius Mihail.
 
Conform aceleiași surse, obiectul principal de activitate al societății constă în comerţ cu autoturisme şi autovehicule uşoare (sub 3,5 tone). În anul 2020, Țiriac Auto S.R.L. înregistra o cifră de afaceri de 1.183.594.986 lei, un profit net de 8.297.638 lei, un număr mediu de 818 angajați.
 
Compania Țiriac Auto S.R.L. a încheiat 956 contracte de achiziții publice în valoare totală de 74.211.975,58 lei, conform confidas.ro.
 
 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.


 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii