Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:09 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Municipiului Mangalia. Care este firma câștigătoare cu care va colabora (document)

ro

02 Nov, 2021 10:28 2730 Marime text
  • Autoritatea contractantă, Primăria Municipiului Mangalia, a încheiat un acord cadru cu societatea SC Pepiniera Neptun SRL cu scopul de a întreține parcurile municipale.
 
Potrivit LicitatiaPublica.ro, este vorba de un contract de servicii ce are ca obiect „întreținere parcuri - diverse ”. Contractul are o valoare de 1.292.674,39 lei, și o durată de doi ani.
 
Contractul a fost atribuit, prin procedura licitației deschise, la data de 05.11.2021.
 
Firma câștigătoare este SC Pepiniera Neptun SRL. Aceasta a fost înființată în anul 2014 și are sediul în municipiul Mangalia. Obiectul de activitate principal este „cultivarea plantelor pentru înmulţire”.
 
Potrivit Confidas.ro, Paula Violeta Popa este unic asociat al societății, de altfel are și calitatea de administrator.
 
Compania SC Pepiniera Neptun SRL a încheiat două contracte de achiziții publice în valoare totală de 269.000,00 lei. Acestea au fost încheiate tot cu Primăria Municipiului Mangalia.
 
Conform Confidas.ro, firma câștigătoare, în anul 2019, a înregistrat o cifră de afaceri de 24.825 lei, un profit net de -9.841 lei și un număr de mediu de 0 angajați. În anul 2020, nu au fost înregistrate astfel de date.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

/informatii/combaterea-criminalitatii-in-achizitiile-publice/strazile-din-mangalia-modernizate-de-g-m-road-building-engineering-srl-din-arges-document-761821.html
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii