Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:19 19 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Municipiului Constanța a atribuit un contract unei firme din Constanța. Ce valoare are și ce servicii vor fi furnizate (document)

ro

02 Jul, 2018 17:31 1531 Marime text
Primăria Municipiului Constanța a atribuit recent un contract de achiziție pământ vegetal și serviciu de închiriere utilaj tip "'Bobcat"' pentru întinderea pământului vegetal necesar în cadrul amenajărilor de spații verzi din municipiul Constanța.

Potrivit licitatiapublica.ro, în perspectiva creerii sau reabilitării amenajărilor de spații verzi, inclusiv formarea unor casete/pastile/fîșii stradale noi, este necesară așternerea de pământ vegetal, în vederea asigurării substratului fertil necesar plantărilor, planeității suprafețelor de peluză, completarea rabatelor de flori și refacerea calității texturii solului. Obiectul acordului-cadru îl constituie furnizarea și așternerea mecanizată a pământului vegetal necesar lucrărilor de de-/amenajare spații verzi din municipiul Constanța cu ajutorul utilajelor tip "'Bobcat"'.

”În conformitate cu prev. ART. I pct. 20 alin. (2) și pct. 21 din OUG Nr. 107/2017, Autoritatea contractantă stabilește prin anunțul de participare/simplificat/de concurs unul sau două termene-limita în care va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificare/informațiilor suplimentare, conform prevederilor normelor metodologice la prezența lege. Autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificare/informațiilor suplimentare la 4 zile față de termenul limita de depunere a ofertelor” – se mai arată în obiectul contractului, conform licitatiapublica.ro. .

 
Criteriul de atribuire a contractului l-a reprezentat prețul cel mai scăzut. A fost primită o singură ofertă, din partea societății Iry Trans SRL din Constanța. Valoarea estimată a contractului a fost de 318.186,17 lei, iar cea finală a ajuns la 310.558,38 lei fără TVA.
 
Despre Iry Trans SRL
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului, interogat la data de 2 iulie 2018, societatea a fost înființată în anul 2005 și are sediul social în municipiul Constanţa, Strada Sălciilor nr. 26B, județ Constanţa. Societatea are capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, iar unic asociat este Ionuț Pană, acesta fiind și administratorul societății ce are ca domeniu principal de activitate transporturile rutiere de mărfuri.
 
Conform Ministerului de Finanțe, pentru anul 2017 societatea a raportat cifră de afaceri netă de 773.755 de lei, profit de 36.768 de lei și 2 salariați.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secțiunea "Documente" puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii