Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:32 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Mangalia, contract de peste 2,1 milioane de lei pentru soluții de reducere a birocrației. Cu cine a bătut palma (DOCUMENT)

ro

31 Dec, 2021 00:00 3043 Marime text
  • Autoritatea contractantă este reprezentată de Municipiul Mangalia.
  • Societatea câștigătoare este din municipiul Constanța. 
Primăria Mangalia a încheiat cu o societate din municipiul Constanța un contract de peste 2,1 milioane de lei pentru soluții de reducere a birocrației.
 
Potrivit LicitatiaPublica.ro, contractul a fost atribuit la data de 12.10.2021, prin procedura licitației deschise. Denumirea contractului este „contract de furnizare produse și prestări servicii "Implementare platformă informatică integrată" pentru proiectul "Planificare strategică și simplificare proceduri administrative în Municipiul Mangalia"“. Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 2118800 lei.
 
Conform aceleiași surse, „obiectivul general al proiectului constă în consolidarea capacității instituționale și eficientizarea activității la nivelul Municipiului Mangalia prin planificare strategică și simplificarea procedurilor administrative și reducerea birocrației pentru cetățeni, implementând măsuri din perspectiva backoffice (adaptarea procedurilor interne de lucru, digitalizarea proceselor) și front-office pentru serviciile publice furnizate aferente competențelor partajate ale administrației publice locale“.
 
Informații suplimentare privind descrierea contractului puteți citi în secțiunea DOCUMENTE.
 
Crucial Systems & Services S.R.L este societatea câștigătoare. Aceasta a fost înființată în anul 1998 și are sediul în municipiul Constanța.
 
Conform Confidas.ro, asociații firmei sunt Avrigeanu Elena Andreea și Moldoveanu Bogdan Mihăiţă. Funcția de administrator este îndeplinită de Moldoveanu Bogdan Mihăiţă.

Potrivit aceleiași surse, obiectul principal de activitate al societății constă în repararea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice. În anul 2020, firma înregistra o cifră de afaceri de 7.858.101 lei, un profit net de 10.550 lei și un număr mediu de 14 angajați.
 
Compania Crucial Systems & Services S.R.L. a încheiat 827 contracte de achiziții publice în valoare totală de 35.910.502,26 lei, conform confidas.ro.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Primăria Mangalia reabilitează trotuarele din oraş. Ce societate se va ocupa de lucrare (DOCUMENT)

 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii