Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:50 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Isaccea a cumpărat un contract de servicii pentru implementarea proiectului „CBConnect Trans” (DOCUMENT)

ro

22 Feb, 2022 20:34 2380 Marime text


Primăria Isaccea, județul Tulcea, a organizat o licitație pentru achiziția serviciilor de consultanță necesare implementarii proiectului „CBConnect Trans - Dezvoltarea unei conexiuni intermodale transfrontaliere între Isaccea – Orlivka - Tulcea - Izmail".

Contractul a fost atribuit pe 15 februarie, iar pe www.licitatiapublica.ro a fost publicat pe 17 februarie.

Serviciile prestate în cadrul lotului I, constau în asigurarea asistenței în activitatea de raportare conform contractului de finanțare prin verificarea corectitudinii informațiilor cuprinse în rapoartele de progres prin raportare la specificul proiectului transfrontalier.

Lot II servicii de monitorizare și verificare a activităților financiare

Cod CPV 79411000-8 Servicii generale de consultanta în management

Serviciile prestate în cadrul lotului II, constau în realizarea monitorizării și verificării tuturor activităților financiare ale UAT Isaccea, în calitate de partener în contractual de finanțare.

Lot III servicii de consultanță în achiziții

Cod CPV 79418000-7 Servicii de consultanţă în domeniul achiziţiilor

Serviciile prestate în cadrul lotului III constau în realizarea documentațiilor pentru realizarea achizițiilor și consultanța pentru perioada de evaluare a ofertelor depuse în cadrul procedurilor de atribuire.

Termen până la care orice operator economic interesat are dreptul de a solicita clarificări sau informații suplimentare în legătura cu documentația de atribuire este de 15 zile înainte de data limita de depunere a ofertelor.

Autoritatea Contractantă va răspunde solicitărilor de clarificări în a 9 a zi înainte de data limită de depunere a ofertelor.

Descrierea detaliata a serviciilor de proiectare si a lucrărilor ce vor face obiectul contractului de achiziție publica se regăsește în Caietul de sarcini (si a anexelor acestuia).

Termenul limită de primire a solicitărilor de clarificări: în a-15 zi înainte de data limită de depunere a ofertelor;

Termenul în care autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și concret la toate solicitările de clarificări: 9 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor.

Valoarea totală a contractelor este de 98.000 lei, respectiv 43.000 lei, iar societățile câștigătoare sunt WORK CONSULT S.R.L. și MAD LIBERTY.
 
Despre MAD LIBERTY

Societatea a fost înființată în anul  2020 și are sediul social în județul Suceava.

Potrivit confidas.ro, asociatul unic al societății este Râşca Maria Mădălina.

Pe anul fiscal 2020, societatea a înregistrat un profit net de 51.870 lei,  o cifră de afaceri de 62.060 lei și un salariat.

Compania MAD LIBERTY S.R.L. a încheiat 14 contracte de achiziții publice in valoare totală de 439.156,00 lei.
 
Despre Work Consult SRL
 
Soscietatea are sediul social în sat Pechea, comuna Pechea, pe strada Horincei, județul Galați. Potrivit confidas.ro, a fost înființată în anul 2007. Asociați în firmă sunt Intec SRL, cu 50% din capitalul social și Daniela Scholz, care deține 50%.

Daniela Scholz și Marquard Scholz sunt administratorii societății. În 2020, firma a raportat 6 salariați, la o cifră de afaceri de 594.993 lei, cu un profit de 207.586 lei. Compania a încheiat 110 contracte de achiziții publice in valoare totală de 2.718.668,86 lei.

Lot Neatribuit:
Titlu: Lot II servicii de monitorizare și verificare a cheltuielilor
Dată anulare: 03-02-2022
Motivul anulării: Au fost depuse numai oferte inacceptabile și/sau neconforme

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii