Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:12 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Eforie a încheiat un contract pentru reconversia terenurilor degradate din localitate (document)

ro

09 Aug, 2019 00:00 2385 Marime text
Primăria oraşului Eforie a atribuit un contract în urma unei licitaţii publice aferent achiziţiei de servicii de consultanţă în managementul proiectului, pentru proiectul „Reconversia terenurilor degradate pentru folosul cetăţenilor din oraşul Eforie”.
 
Atribuirea a avut loc la data de 1 august 2019. Proiectul se compune din cinci terenuri amplasate distinct, trei dintre acestea fiind amplasate în localitatea Eforie Sud: strada Pescarilor; strada Albatrosului; strada Siretului; alte două terenuri sunt amplasate în localitatea Eforie Nord, pe b-dul Republicii şi în zona blocurilor de la intersecţia străzilor Traian şi 23 August. Valoarea finală a proiectului este de 353.741,25 lei, iar firma câştigătoare este Truman Consultants SRL.
 
Firma câştigătoare a luat fiinţă în anul 2006, având sediul social în municipiul Iaşi, iar capitalul social este de 2.100 de lei. Asociaţi în firmă sunt Lefter Dascălu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 84,76%, şi Ştefan Andrei Neştian, cu o cotă de participare 15,24%. Lefter Dascălu este şi administrator al firmei. Firma are ca domeniu „activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management”. Conform Registrului Comerţului, societatea a raportat 4 salariaţi, la o cifră de afaceri de 1.071.752 lei, cu un profit de 628.315 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire la care facem referire.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii