Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:46 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Deleni, contract cu PG Delta Electron SRL, din Năvodari, pentru finalizarea lucrărilor la grădinița cu trei clase (DOCUMENT)

ro

06 Nov, 2023 12:55 794 Marime text
 
 
  • Potrivit licitatiapublica.ro, contractul – în valoare de 1.474.109,52 (aproximativ 294 mii de euro) – a fost atribuit companiei PG Delta Electron SRL, din Năvodari.
 
 
Primăria Deleni achiziționează servicii pentru execuția lucrărilor în cadrul proiectului de investiții „Construire Grădiniță cu trei clase, comuna Deleni, județul Constanța - rest de executat conform A.C. nr. 50/21.07.2016 și A.C. nr. 7/06.08.2019“.
 
Contractul vizează execuție lucrări pentru realizarea obiectivului de investiții: Construire grădiniță cu trei clase, comuna Deleni, județul Constanța -rest de executat conform A.C. nr. 50/21.07.2016 și A.C. nr. 7/06.08.2019 au fost prevăzute lucrările pentru finalizarea lucrărilor la grădinița cu trei clase din comuna Deleni, județul Constanța: asigurarea utilitatilor necesare obiectivului de investitii, lucrări de arhitectură, finisaje interioare, exterioare, lucrări de instalații sanitare, termice, electrice, amenajare trotuar, finalizare lucrări rezistență (suprastructură), dotare cu utilaje si echipamente tehnologice, dotarea unității de învățământ (dotări interioare și exterioare), împrejmuire, bazinului vidanjabil
 
Potrivit licitatiapublica.ro, contractul – în valoare de 1.474.109,52 (aproximativ 294 mii de euro) – a fost atribuit companiei PG Delta Electron SRL, din Năvodari.
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 6 noiembrie 2023, PG Delta Electron SRL a fost înființată în 1994, are sediul social în Năvodari, pe strada Taberei, nr. 1 și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Firma are un punct de lucru și pe strada Constanței, din Năvodari.
 
Asociați cu părți egale și administratori sunt Cornel Florin Pocora și Elena Pocora, care mai apar și în Litoral Sun Tour SRL Năvodari.
 
Cornel Florin Pocora figurează și în Agroseven SRL din Mihail Kogălniceanu și Complex Sunrise Mamaia Nord SRL din Năvodari, iar Elena Pocora apare și în Lotus Lavapies SRL din Năvodari și Kara Deniz Holiday SRL din Tuzla.
 
Conform termene.ro, PG Delta Electron SRL figurează cu mai multe contracte, iar printre autoritățile contractante se află CN Administrația Porturilor Maritime SA, Comuna Deleni, Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, (UM 02543 Iași, CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, Comuna Grădina.
 
În 2022, societatea a declarat 40 de angajați, profit peste 12,36 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 27,09 milioane de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Licitații publice
Plătim 700.000 de euro pentru iluminatul festiv de iarnă în municipiul Constanţa (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii