Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Crucea şi-a cumpărat tractor. Vezi pentru ce

ro

05 Aug, 2013 00:00 3819 Marime text
Primăria comunei Crucea şi-a achiziţionat un utilaj – tractor maşină de împrăştiat îngrăşăminte şi cositoare cu discuri în valoare de 179.950 lei. Firma căreia i-a revenit contractul, în urma cererii de ofertă, este Zetor Tractor SRL, cu sediul în Nădlac, judeţul Arad. SC Zetor Tractor SRL nu a fost singura firmă care a intrat în cursa pentru câştigarea acestui contract cu Primăria Crucea, în total fiind înregistrate patru oferte.
Valoarea estimată totală a fost de 195.000 lei, criteriul de atribuire fiind oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic.
Revenind la firma care şi-a adjudecat contractul în valoare totală de 179.950 lei, aceasta figurează, în prezent, la Registrul Comerţului, cu un asociat unic, în persoana Danei Laurovics. Firma, înfiinţată în anul 2005, a avut la finalul anului 2012 o cifră de afaceri de 4.327.736 lei şi 9 salariaţi, anul 2012, fiind, de altfel, şi cel mai profitabil de la înfiinţarea firmei. SC Zetor Tractor SRL este importator şi dealer autorizat al producătorului de tractoare ceh Zetor. Aceasta pare a fi singura afacere pe care Dana Laurovics o derulează, ea nemaifiind parte din nicio altă societate, în prezent, după cum arată datele de la Registrul Comerţului. De altfel, în 2005, Dana Laurovics a intrat în afacerea Zetor Tractor cu 20%.

Potrivit Monitorului Oficial, partea a IV-a, din data de 14 aprilie 2005, alături de ea, tot cu statut de fondatori ai firmei sus amintite au mai fost şi Gheorghe Porubszki, născut în 1926, el având şi cota cea mai mare de participare la acea dată, respectiv 50%, Ştefan Ioan Drienovski (20%) şi Kristina Jana Drienovski (10%). Fostă asociată în firmă, Kristina Jana Drienovski figurează, în prezent, în Departamentul financiar – contabil al firmei, dar şi ca asociat în SC Aquinas Kubik Trade SRL. Numele lui Gheorghe Porubszki apare, în prezent, la rubrica asociaţi în cadrul SC M.C. Agricultură şi Servicii SRL, firmă în care mai apare şi Ştefan Ioan Drienovski, acesta din urmă apărând şi ca persoană fizică autorizată, dar şi asociat în SC Moara Capricornilor SRL.
Cât priveşte intrarea firmei Zetor Tractor SRL pe piaţa constănţeană, contractul cu Primăria Crucea este primul cu o autoritate publică din judeţul de la malul mării.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii