Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța a desemnat câștigătorul contractului care va aduce artiștii de la Târgul de Crăciun de la Constanța (DOCUMENT)

ro

15 Nov, 2023 17:00 1156 Marime text
  • Valoarea contractului este estimată la 269.700 lei și a revenit societății Stellar Events SRL
  • Asociat unic este Ionuț Mădălin Mavriche, care este și administrator al companiei
  • Ionuț Mădălin Mavriche mai apare în 8th Note Publishing SRL, Forward Music Events SRL, Măgura Events SRL, Haine Altfel SRL, World Wide Entertrainment SRL, Forward Sport SRL, Cibo e Vino SRL, 8Th Note Copyrights SRL, Hustle Festival SRL
  • Compania mai are o atribuire publică cu Primăria Craiova, în octombrie 2022, pentru organizare de evenimente culturale, pentru suma de peste jumătate de milion de lei, cât și alte 9 cumpărări directe  cu mai multe instituții publice. Tot anul acesta, în luna august, compania a organizat Festivalul Zilele Lacului Techirghiol” ediția XXIV, un contract de 168.000 lei
 
Primăria Constanța a atribuit direct contractul de servicii prestate de artisti cu ocazia Târgului de Crăciun care va fi organizat în parcul Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Danovski, Constanța, în perioada 01 – 27 decembrie 2023.

Valoarea contractului este estimată la 269.700 lei și a revenit societății Stellar Events SRL.
 
Stellar Events SRL
 
Firma este înființată în anul 2021.

Conform termene.ro, firma a raportat, pe 2021, o cifră de afaceri de 3,4 milioane lei și un profit de 293.417 lei, la un singur salariat. Mai mult, sediul social este pe strada Ghețarilor nr. 2, din București.

Asociat unic este Ionuț Mădălin Mavriche, care este și administrator al companiei.
 
Ionuț Mădălin Mavriche mai apare în 8th Note Publishing SRL, Forward Music Events SRL, Măgura Events SRL, Haine Altfel SRL, World Wide Entertrainment SRL, Forward Sport SRL, Cibo e Vino SRL, 8Th Note Copyrights SRL, Hustle Festival SRL.
 
Compania mai are o atribuire publică cu Primăria Craiova, în octombrie 2022, pentru organizare de evenimente culturale, pentru suma de peste jumătate de milion de lei, cât și alte 9 cumpărări directe  cu mai multe instituții publice. Tot anul acesta, în luna august, compania a organizat Festivalul Zilele Lacului Techirghiol” ediția XXIV, un contract de 168.000 lei.
 

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Festivalul Zilele Lacului Techirghiol. Primăria a făcut o achiziție de peste 160.000 lei!

Legături cu Global Records Ce firmă organizează concertul lui Fuego și al Irinei Loghin, la Casa de Cultură Constanța?
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii