Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:19 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța a atribuit primele două loturi din cadrul licitației pentru mobilier urban demarată în 2022! (DOCUMENTE)

ro

20 May, 2023 00:00 1346 Marime text
  • Loturile I și III au fost atribuite societății Info Service&Computers SRL
  • Primăria a publicat contractele pentru loturile I și III din cadrul licitației pentru mobilierul urban din municipiul Constanța
  • Licitația a demarat în toamna anului trecut și potrivit fostului city-manager al municipiului Constanța, Felicia Ovanesian s-ar fi încheiat încă din luna aprilie
  • Primul lot are o valoare de 967.920 de lei fără TVA pentru trei ansambluri de mobilier pentru activități fizice/fitness, iar lotul III care cuprinde 500 de bănci de odihnă cu spătar tip 1 pentru parcuri a fost atribuit la valoare de 1.087.500 lei fără TVA
  • Asociaţii Info Service&Computers SRL sunt Cherry Wael, cu 95% din capitalul social, şi Cherry Nabil, cu 5% din capitalul social
  • Administratorul firmei, care se ocupă de repararea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice, este Galat Marius-Ion
  • Situaţia financiară pe anul 2021 arată astfel: 4.684.972 lei cifră de afaceri, cu un profit de 2.127.774 lei și 16 angajați.
  • Potrivit www.confidas.ro, SRL-ul a încheiat 25 de contracte din achiziții publice în valoare de 4.649.311,39 lei
  • În cadrul licitației organizate de municipalitatea din Constanța au mai depus oferte: Netspace SRL - pentru toate loturile, Urbanmetal Concept SRL pentru loturile 1 și 4, Megastol Energy pentru loturile 2, 3 și 4 și Info Service&Computers SRL, pentru toate loturile
 
Primăria a publicat contractele pentru loturile I și III din cadrul licitației pentru mobilierul urban din municipiul Constanța.

Licitația a demarat în toamna anului trecut și, potrivit fostului city-manager al municipiului Constanța, Felicia Ovanesian, s-ar fi încheiat încă din luna aprilie, însă „trebuiau introduse în draftul de contract datele câștigătorilor. Încă o lună jumătate pierdută de Constanța”, a scris aceasta pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

Pentru lotul I care înseamnă achiziție mobilier urban - ansamblu de mobilier urban pentru activități fizice/fitness valoarea estimată din caietul de sarcini a fost de 1.074.363 de lei fără TVA.

Pentru lotul II, achiziție mobilier urban - coșuri de gunoi stradale cu scrumieră, valoarea estimată este de 2.288.000 de lei fără TVA.

Lotul III vizează achiziție mobilier urban - bănci de odihnă cu spătar tip 1 pentru parcuri, zone de agrement sau alte spații publice, în valoare de 1.215.000 de lei fără TVA, iar Lotul IV - achiziție mobilier urban - bănci de odihnă cu spătar tip 2 pentru aliniamentul arterelor de circulație principale/secundare și cartiere în valoare de 1.193.250 de lei fără TVA.

Loturile I și III au fost atribuite societății Info Service&Computers SRL.

Primul lot are valoarea de 967.920 de lei fără TVA pentru trei ansambluri de mobilier pentru activități fizice/fitness, iar lotul III, care cuprinde 500 de bănci de odihnă cu spătar tip 1 pentru parcuri, a fost atribuit la valoarea de 1.087.500 lei fără TVA.
 
Despre Info Service&Computers SRL
 
Înfiinţată în anul 2005, Info Service & Computers SRL are sediul în Bucureşti.

Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei.
Asociaţi persoane fizice sunt: Cherry Wael, cu 95% din capitalul social, şi Cherry Nabil, cu 5% din capitalul social, ambii cetățeni de origine libaneză, dar care au și cetățenie română.

Administratorul firmei, care se ocupă de repararea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice, este Galat Marius-Ion care mai figurează și în societățile Wac Webostal SRL, Ovimar SRL sau Răstoarnă Carul Mare SRL.
 
Situaţia financiară pe anul 2021 arată astfel: 4.684.972 lei cifră de afaceri, cu un profit de 2.127.774 lei și 16 angajați.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri cu 3,10%, potrivit www.termene.ro.

Potrivit www.confidas.ro, SRL-ul a încheiat 25 de contracte din achiziții publice în valoare de 4.649.311,39 lei. Printre clienți se numără Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale-Unitatea Teritorială 360, Administrația Prezidențială și diverse unități militare din subordinea Ministerului Apărării Naționale.
 
În cadrul licitației organizate de municipalitatea din Constanța au mai depus oferte: Netspace SRL - pentru toate loturile, Urbanmetal Concept SRL pentru loturile 1 și 4, Megastol Energy pentru loturile 2, 3 și 4 și Info Service&Computers SRL, pentru toate loturile.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Primăria Constanța a atribuit contractul pentru lucrări de reparații la mobilierul urban în municipiu unei firme din comuna Băneasa (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii