Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:47 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța a atribuit două contracte vitale proiectului „Construire parc DN 3C din Municipiul Constanța“! (DOCUMENTE)

ro

30 Sep, 2022 00:00 1515 Marime text
 
 
  • În august 2017, Primăria Constanţa a atribuit firmei Agorapolis contractul pentru elaborarea strategiei de dezvoltare şi promovare a turismului în municipiu – cost 85.000 de lei fără TVA.
  • Agorapolis SRL este controlată de Mihaela Pușnava, asociat unic și administrator, care mai apare în Agorapolis Graphic Design SRL, iar în trecut a figurat în Poppy's Friends SRL – radiată.
  • Compania Agorapolis SRL a încheiat 20 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 1.948.400,00 lei, printre autoritățile contractante fiind: Municipiul Constanța și SC Confort Urban SRL.
  • Primăria Constanța a atribuit și contractul de prestări servicii privind achiziția serviciilor de elaborare a studiului arheologic prin investigații geofizice de tomografie geoelectrică de rezistivitate (ERT) „Parc DN3C din municipiul Constanța“, prestatorul fiind SC Fad Smart Technology SRL, reprezentată legal prin administrator Filip Florin, în valitate de prestator. 
 
Primăria Constanța a atribuit contractul de prestări servicii privind achiziția serviciilor de elaborare studii de teren, studiu topografic, studiu geotehnic, studiu pedologic, studiu hidrologic pentru obiectivul de investiții „Construire parc DN 3C din Municipiul Constanța“!
 
Potrivit datelor oficiale, serviciile vor fi prestate de societatea comercială Agorapolis SRL, reprezentată prin administrator legal Mihaela Pușnava, care va încasa 50.000 de lei, fără TVA.
 
Conform articolului 3 din contract, prețul este „ferm pe toată perioada de derulare“ și cuprinde: studiu topografic – 8000 lei, studiu geotehnic – 11.000 lei, studiu pedologic – 9.000 de lei și studiu hidrologic – 22.000 de lei, toate sumele precizate fiind fără TVA.  
 
„Durata prezentului contract este de 6 luni de la data semnării acestuia de către ambele părți și înregistrării lui la sediul beneficiarului“ se mai arată în datele oficiale.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 29 septembrie 2022, SC Agorapolis SRL a fost fondată în 2015, se ocupă de activităţi de arhitectură, iar pentru anul trecut, cu cinci angajați, a declarat o cifră de afaceri de 1.345.875 de lei, cheltuieli de 1.184.111 de lei și un profit net de 153.737 de lei.
 
Agorapolis SRL este controlată de Mihaela Pușnava, asociat unic și administrator, care mai apare în Agorapolis Graphic Design SRL, iar în trecut a figurat în Poppy's Friends SRL – radiată.
 
Compania Agorapolis SRL a încheiat 20 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 1.948.400,00 lei, printre autoritățile contractante fiind: Municipiul Constanța și SC Confort Urban SRL.
            
Amintim că, recent, Primăria Constanța a atribuit prin cumpărare directă contractul pentru Serviciul de Elaborare documentație tehnico-economică parc Soveja și reconfigurare circulație, etapa studiu de fezabilitate. Studiul pentru amenajare spațiu public situat la intersecția str. Soveja cu str. Ștefăniță Vodă - amenajare peisagistică – parc Soveja și reconfigurare circulație va fi realizat de Agorapolis SRL pentru 134.000 lei, respectiv 27.629 euro.
 
Studiul de amenajare peisagistică a fostului bazar de la Ștefăniță Vodă va fi realizat de Agorapolis SRL
 
Mai mult, în august 2017, Primăria Constanţa a atribuit firmei Agorapolis contractul pentru elaborarea strategiei de dezvoltare şi promovare a turismului în municipiu – cost 85.000 de lei fără TVA. Prin realizarea acestei strategii, municipalitatea a urmărit să creeze o bază adecvată pentru dezvoltarea turismului într-un mod integrat, echilibrat şi durabil, astfel încât să aducă beneficii culturale şi socio-economice considerabile zonei şi comunităţilor ei şi să fie în concordanţă cu priorităţile trasate de documentele strategice la nivel european şi naţional.
 
Strategia de dezvoltare şi promovare a turismului cuprinde o parte de analiză şi diagnostic al punctelor tari şi slabe identificate la nivelul municipiului, coordonarea, planificarea şi necesitatea implementării anumitor proiecte care vor conduce la dezvoltarea durabilă a turismului în zonă, precum şi o componentă de identificare a surselor de finanţare.
 
Strategia de Dezvoltare și Promovare a Turismului în municipiul Constanța intră la vot în Consiliu Local Municipal. Ne-a costat 85.000 de lei!
 
Studiului arheologic prin investigații geofizice de tomografie geoelectrică de rezistivitate
 
De asemenea, Primăria Constanța a atribuit și contractul de prestări servicii privind achiziția serviciilor de elaborare a studiului arheologic prin investigații geofizice de tomografie geoelectrică de rezistivitate (ERT) „Parc DN3C din municipiul Constanța“, prestatorul fiind SC Fad Smart Technology SRL, reprezentată legal prin administrator Filip Florin, în valitate de prestator.
 
Valoarea totală a contractului este, potrivit datelor oficiale, de 25.840 de lei, fără TVA.  
 
Prețul convenit va acoperi toate cheltuielile și activitățile necesare realizării studiului arheologic prin investigații geofizice de tomografie geoelectrică de rezistivitate (ERT) „Parc DN3C din municipiul Constanța“, toate consturile pentru echipamente și suport, precum și toate cheltuielile asociale.
 
Și în acest caz, prețul este ferm pe toată perioada contractului și presupune: profil longitudinal continuu 55 m lungime și adâncime de investigație de 4 m – 5000 lei, profil longitudinal continuu 27,5mm, lungime și adâncime de investigație de 4 m - – 5000 lei, secțiune 3D de tomografie geoelectrică – 10.000 lei, procesare primară date, editare, filtrare și inversie – 1500 de lei, editare imagini secțiuni, trasare particularități – 2000 lei, mobilizare/demobilizare echipament și personal investigații geofizice 5lei/km. 
 
Potrivit Confidas.ro, Fad Smart Technology SRL a fost fondată în 2010, are sediul în Bucureşti, se ocupă de activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea, iar pentru anul trecut, cu trei angajați, a declarat o cifră de afaceri de 476.995 de lei, cheltuieli de 664.129 de lei și o pierdere de 191.356 de lei.
 
Fad Smart Technology SRL este controlată de Filip Florin, asociat unic și administrator, care mai apare în W2W Group SRL, cu sediul tot în București.
 
Compania Fad Smart Technology SRL a încheiat șapte contracte de achiziții publice in valoare totală de 782.362,00 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Primăria Municipiului Constanța
A fost lansat Concursul Internațional de Soluții „Parc DN3C”

 
Studiul de amenajare peisagistică a fostului bazar de la Ștefăniță Vodă va fi realizat de Agorapolis SRL
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii