Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:49 20 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria comunei Chilia Veche, județul Tulcea a cumpărat servicii de proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări (document)

ro

05 Aug, 2021 08:35 2622 Marime text
  • Valoarea totală a contractului este de 12.734.277,56 lei.
Comuna Chilia Veche, județul Tulcea, a organizat o licitație pentru achiziția serviciilor de proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări pentru investiția „infrastructură de agrement cu facilități de acostare în comuna Chilia Veche".

Contractul a fost atribuit pe 29 iulie, iar pe www.licitatiapublica.ro a fost publicat pe 2 august.

Societatea care s-a ocupat de achiziția serviciilor de proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări este comuna Chilia Veche, județul Tulcea.

Obiectul contractului îl constituie „achiziția publică ce vizează proiectarea, asistența tehnică pe perioada execuției lucrărilor și desfășurarea lucrărilor de execuție pentru investiția INFRASTRUCTURĂ DE AGREMENT CU FACILITĂȚI DE ACOSTARE ÎN COMUNA CHILIA VECHE. Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea durabilă a comunei Chilia Veche, prin gestionarea eficientă a resurselor locale și valorificarea avantajelor zonei.

Investiția preconizată va cuprinde următoarele tipuri de lucrări:
A. Lucrări hidrotehnice - cuprind:
B. Amenajare drum acces, platformă de beton pe coronamentul digurilor și balustrade metalice
C. Lucrări rețele electrice exterioare – utilități la nave și iluminat exterior
D. Lucrări rețele de alimentare cu apă la nave. Se vor realiza hidranți pentru alimentarea cu apă a navelor.
E. Lucrări de canalizare pluvială. Se va realiza rețea de canalizare pluvială care va colecta apele de pe suprafețele drumurilor și platformelor”.

Valoarea totală a contractului este de 12.734.277,56 lei, iar societatea câștigătoare este GAZ CONTROL SRL.


Despre societatea comercială GAZ CONTROL SRL

Potrivit Confidas, societatea comercială a fost înfiinţată în anul 2003, cu sediul social în Municipiul Tulcea, Str. Babadag.

Asociat unic este Gheorghiu Adriana Gianina, cu un procent de 100%.

Domeniul principal de activitate al firmei îl reprezintă lucrările de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat.

În anul 2020, cifra de afaceri a societății a atins 4.502.379 lei, profit 554.900 lei și un număr mediu de 33 angajați. În anul 2019, societatea comercială a înregistrat o cifră de afaceri în valoare de 3.700.775 lei, profit 482.485 lei, cu un număr mediu de 32 salariați.

Compania Gaz Control S.R.L. a încheiat 65 contracte de achiziții publice in valoare totală de 57.669.011,02 lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe www.licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii