Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:52 25 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Primăria comunei Chilia Veche cumpără un buldoexcavator de la o firmă din județul Ilfov (DOCUMENT)

ro

17 Aug, 2023 18:00 1306 Marime text
  • În anunțul de atribuire se menționează că se va achiziționa un buldoexcavator nou, care va fi livrat la sediul primăriei comunei Chilia Veche, din strada Dunării nr. 66, comuna Chilia Veche, județul Tulcea
  • Conform termene.ro, platformă consultată joi, 17 august 2023, CTE Solution – Utilaje Specializate SRL a fost înființată la data de 18 noiembrie 2009, sediul social este pe Șoseaua București nr. 34, comuna Ciorogârla, județul Ilfov și obiectul de activitate este „comerț cu ridicata al mașinilor pentru industria minieră și construcții”
 
Primăria comunei Chilia Veche, județul Tulcea și societatea CTE Solution – Utilaje Specializate au încehiat un contract în valoare de 575.000 de lei.
 
Cele două entități au căzut la un acord pentru achiziția unui buldoexcavator de către Primăria comunei Chilia Veche.
 
În anunțul de atribuire se menționează că se va achiziționa un buldoexcavator nou, care va fi livrat la sediul primăriei comunei Chilia Veche, din strada Dunării nr. 66, comuna Chilia Veche, județul Tulcea.
 
Tipul procedurii a fost procedură simplificată.
 
Contractul a fost încheiat în data de 8 august 2023, anunțul fiind publicat în SEAP pe 16 august 2023.
 
Despre CTE Solution – Utilaje Specializate
 
Conform termene.ro, platformă consultată joi, 17 august 2023, CTE Solution – Utilaje Specializate SRL a fost înființată la data de 18 noiembrie 2009, sediul social este pe Șoseaua București nr. 34, comuna Ciorogârla, județul Ilfov și obiectul de activitate este „comerț cu ridicata al mașinilor pentru industria minieră și construcții”.
 
Asociații firmei sunt Bianca – Lucia Baicea, Marius – Dorel Aldea și CTE Trailers SRL.
 
Administratorul CTE Solution – Utilaje Specializate SRL este Marius – Dorel Aldea.
 
Cei trei asociați sunt prezenți și în firma CTE Rent Utilaje Specializate SRL.
 
Potrivit termene.ro, CTE Solution – Utilaje Specializate SRL a parafat din 2007 și până în prezent un număr de 85 de contracte de achiziție publică. Printre autoritățile contractante se numără: Societatea Națională de Gaze Naturale Romgaz SA, Serviciul Public Ecologie, Peisagistică și Salubrizare Urbană, Compania Municipală Energetica Servicii București SA, Compania de Apă Oltenia SA, Direcția Județeană de Drumuri și Poduri Suceava etc.
 
Sursa citată arată că societatea a înregistrat în anul 2022 o cifră de afaceri egală cu 190.409.339 de lei, un profit egal cu 14.187.484 de lei și o medie de 51 de salariați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Consiliul Județean Tulcea a cumpărat produse aferente proiectului „Sistem de Management Integrat al Deșeurilor în Județul Tulcea" (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii