Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:25 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Albești a semnat un contract cu o firmă din Satu Mare

ro

27 Jan, 2021 00:00 3836 Marime text
  • O societate din Satu Mare se va ocupa de lucrările care vor avea loc pentru grădinița cu program normal din localitate
  • Valoarea investiției este de aproape 500.000 lei
 
Primăria comunei Albești a atribuit un contract în urma unei licitații publice pentru execuție lucrări de construcții în cadrul obiectivului de investiții „Grădinița cu program normal 3 săli de grupă, localitatea Albești, comuna Albești, județul Constanța”. Lucrările sunt asigurate din fonduri de la Consiliul Local Albești.
 
Atribuirea a avut loc la data de 22 ianuarie 2021. Obiectul principal al contractului îl constituie execuția lucrărilor finanțate din fonduri asigurate de Consiliul Local Albești, în cadrul obiectivului de investiții "Grădiniță cu program normal 3 sali de grupa, localitatea Albesti, comuna Albesti, jud. Constanta ", în conformitate cu documentaţia de proiectare (piese scrise şi piese desenate) publicată în SEAP. Clădirea grădiniței și instalațiile aferente au fost executate în cadrul Contractului de finanțare nr. 3634/12.12.2018 pentru Proiectul "Construcții grădinițe Regiunea Sud Est", SMIS 125154, încheiat de Ministerul Educației și Cercetării.
Lucrările care urmează a fi executate sunt:
- construcție magazie de lemne;
- împrejmuiri și porți;
- teren de sport;
- teren de joacă;
- spații verzi;
- drumuri, alei, platforme;
- echipamente centrală termică și instalație producere ACM cu panouri solare;
- remiză PSI, dotări PSI, punct gospodăresc.
Valoarea totală a contractului este de 461.465,42 lei, iar firma care se va ocupa de contract este SC Gambra SRL.
 

SC Gambra SRL, în datele Registrului Comerțului

 
Conform informațiilor de pe RECOM, societatea Gambra SRL a fost înființată în anul 1991 și are sediul social în orașul Negrești-Oaș, din județul Satu Mare, pe strada Șoferilor. Capitalul social este de 4.000 de lei, cu un număr de 400 de părți sociale, cu o valoare nominală de 10 lei. Asociați în firmă sunt Ioan Gambra, cu o cotă de participare la beneficii și pierderi de 50% și Cristian Ionel Gambra cu 50% părți sociale. Cei doi au și calitatea de administratori ai societății. Firma are ca activitate principală, conform codului CAEN, „Colectarea şi epurarea apelor uzate”.
 
Pentru anul 2019, firma a raportat 14 salariați, la o cifră de afaceri de 1.066.252 lei, cu un profit de 232.600 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii