Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:22 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prima dragoste nu se uită niciodată Firma unui fost membru în CA-ul CNAPMC va furniza o autovidanjă de 700.000 de lei (document)

ro

12 Nov, 2014 00:00 4213 Marime text
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa a cumpărat o autovidanjă combinată, printr-un contract de atribuire. Potrivit licitatiapublica.ro, locul principal de livrare este reprezentat de incinta Portului Constanţa, Gara Maritimă, din municipiul Constanţa.
 

Valoarea totală finală a contractului este de 701.500 de lei, fără TVA. Contractul a fost atribuit, la data de 22 octombrie, prin licitaţie deschisă, în cadrul căreia nu a avut loc şi o licitaţie electronică.

Cui i-a fost atribuit contractul

Societatea SC Leader Eco SRL este operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul, mai informează licitatiapublica.ro. Firma are sediul pe bulevardul Mărăşti nr. 35, sector 1, Bucureşti.
 
Potrivit Registrului Comerţului, în societatea comercială Leader Eco SRL, asociaţi sunt Cecilia-Simona Mazilu şi Nicolae Rotileanu. De asemenea, cel din urmă este şi administratorul firmei.
 
Cecilia-Simona Mazilu mai este asociat în firmele Clear Development SRL şi Perspective Management SRL, ambele în funcţiune.
 
Nicolae Rotileanu mai este asociat în Arrow SRL, Circle Systems International Cluj Computers SRL, Eta Traiding SRL, Siro Comimpex SRL şi Leader High Tech SA, toate societăţile fiind radiate.
 
Potrivit CV-ului sãu, în perioada noiembrie 2005 – februarie 2008, Nicolae Rotileanu a fost membru al Consiliului de Administraþie al Companiei Naþionale “Administraþia Porturilor Maritime” SA Constanþa. De asemenea, din luna iunie a anului 2008 pânã în luna noiembrie a aceluiaºi an, Nicolae Rotileanu a fost Consilier de Stat – Departamentul Dezvoltare Regionalã ºi Urmãrire Fonduri Structurale, în cadrul Cancelariei prim-ministrului.
 
Tot potrivit Registrului Comerţului, activitatea principală a SC Leader Eco SRL constă în „comerţ cu ridicata al altor maşini şi echipamente“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii