Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:37 20 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Plugurile de zăpadă ale CFR sunt reparate de aceeiași firmă din anii trecuți

ro

29 Sep, 2016 13:32 1597 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

Compania Națională de Căi Ferate „CFR” SA, Sucursala Regională CF Constanța, a organizat o licitație pentru „revizii anuale și reparații pluguri de zăpadă tip PZH și W PZ”.
 
A fost depusă o ofertă, care a fost desemnată și câștigătoare. SC Acazia Impex SRL a oferit cel mai scăzut preț, potrivit licitatiapublica.ro.
 
Despre firma câștigătoare
 
SC Acazia Impex SRL, societate cu răspundere limitată, a fost înregistrată în Registrul Comerțului în anul 2003, cu sediul în municipiul Târgu Mureș, strada Depozitelor. Firma are un capital de 200 de lei, integral vărsat. Asociații firmei sunt Petru Matei, născut pe 22 martie 1949, în localitatea Lăureni, Mureș (60%/ 60%) și Ortenzia Matei, născută pe 24 octombrie 1956, în satul Deda, Mureș (40%/ 40%). Administrator este Petru Matei.
 
Firma a raportat la finalul anului trecut o cifra de afaceri de 3.188.899 de lei, cu un profit net de 516.571 de lei și un număr mediu de 47 de salariați. SC Acazia Impex SRL mai înregistrează și datorii în valoare de 370.767 de lei.
 
SC Acazia Impex SRL are ca domeniu de activitate „repararea și întreținerea altor echipamente de transport n.c.a. și s-a mai ocupat și în trecut de repararea plugurilor de zăpadă ale CFR.

În secţiunea „Documente" a articolului puteţi citi anunţul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.

Ti-a placut articolul?

Comentarii