Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:27 19 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Topraisar scoate din conturi peste 62.000 de lei pentru amenajarea pieței agroalimentare (document)

ro

04 Jan, 2017 21:41 3055 Marime text
„Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate. Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Primăria comunei Topraisar a anunțat pe SEAP cine a adjudecat contractului „Execuție lucrări aferente obiectivului Piață agroalimentară“. Câștigătoare este societatea DIORIT CONSTRUCT SRL, iar valoarea conractului atribuit este de 640.992,78 lei.
 
Registrul Comerțului despre DIORIT CONSTRUCT SRL
 
Firma a luat ființă în anul 2006 și are sediul în Eforie Nord, strada Decebal. Capitalul social subscris de 200 lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Societatea este controlată de Romulus Dumitru și Tulea Gelu. Administratorul firmei care se ocupă de fabricarea produselor din beton pentru construcţii este Romulus Dumitru.
 
În secțiunea Documente puteți vedea anunțul de atribuire al acestui contract.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii