Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:23 26 02 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru firme vor livra mai multe loturi de medicamente către Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța (document)

ro

11 Jun, 2020 00:00 1373 Marime text
  • Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța a încheiat un contract  de furnizare medicamente.
  • Societățile care se vor ocupa de furnizarea de medicamente sunt Farmexim SA, Pharmafarm, Alliance Healthcare România, Mediplus Exim.
  • Atribuirea a avut loc în data de 08.05.2020.
 
Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța a încheiat un contract  de furnizare medicamente.
 
Denumirea completă a proiectului atribuit este " FURNIZARE MEDICAMENTE III-9 loturi".
 
Societățile care se vor ocupa de furnizarea de medicamente sunt Farmexim SA, Pharmafarm, Alliance Healthcare România, Mediplus Exim.
 
Atribuirea a avut loc în data de 08.05.2020.
 

Descrierea contractului

 
Furnizare Medicamente III - 9 loturi

Valoare minimă acord cadru 24 luni = 669400 LEI
Valoare maxima acord cadru 24 luni = 1194500 LEI

- Cantitățile minime și maxime /acord cadru se regăsesc în caietul de saracini.
- Cantitățile minime și maxime /contract subsecvent se regăsesc în caietul de saracini.

 
Frecvența și valoarea contractelor ce urmează să fie atribuite: Contractele subsecvente acordului cadru se vor încheia lunar, la începutul fiecărui an până la aprobarea Bugetului de venituri și cheltuieli al SCJU Constanța și maxim pe o perioadă de 8 luni ulterior aprobării Bugetului de venituri și cheltuieli al SCJU Constanța.
 
Termenul limită până la care se pot solicita clarificări la documentația de atribuire: cu 17 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor . În conformitate cu prevederile art.161 din legea 98/2016, autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet solicitărilor de clarificare/informațiilor suplimentare în legatură cu documentația de atribuire în a 10 a zi înainte de termenul limită stabilit pentru depunerea ofertelor în anunțul de participare.
 
Firmele câștigătoare sunt Farmexim SA, Pharmafarm, Alliance Healthcare România, Mediplus Exim.  
 

Despre societățile câștigătoare, conform Registrului Comerțului
 
Despre Farmexim SA

 
Farmexim SA Bucureşti are un capital social de 14.695.200 de lei şi este condusă de preşedintele director general Ovidiu Buluc, care deține şi 69,27% din acțiuni. Restul de 30,73% este deținut de alți 30 de asociați. Firma care are ca obiect de activitate principal comerțul cu ridicata al produselor farmaceutice îi are ca administratori pe Gheorghe Gilcescu, Isabelle Iacob, director fiind Ovidiu Buluc.
 

Despre Pharmafarm


Pharmafarm
SA a fost înfiinţată în anul 2014 și are sediul social în comuna Corunca, judeţul Mureş. Firma provine din schimbarea sediului în alt judeţ. Capitalul social subscris, de 161.739.793,3 lei, integral vărsat, este compus din 1.617.397.933 de acţiuni nominative.
 
Valoarea unei acţiuni este de 0,1 lei. Compania este deţinută de Armedica Trading SRL, cu 99,999997% din capitalul social, şi Gedeon Richter Farmacia SA, cu 0,000003% din capitalul social. Administratorii societăţii sunt: Teleki Gabor - director general, Orosz Andras - administrator, Halko Timea - administrator, Chelarescu Lavinia Dana - administrator, Gulacsi Gabor - preşedinte CA. Cenzor în Pharmafarm SA este Pricewaterhousecoopers Audit SRL, reprezentat prin Kenneth Spiteri.

Despre Alliance Healthcare România

 
Alliance Healthcare România a luat fiinţă în anul 1996, având sediul social în Bucureşti. Capitalul social al firmei este de 8.366.480 de lei, fiind vorba de capital privat, atât străin, cât şi autohton. Asociaţi în firmă sunt Superior Acquisitions Limited, cu sediul social în Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, având o cotă de participare de 0,01%, şi Alliance Healthcare Deutschland AG, cu sediul social în Germania, având o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99,99%.

Administratorii firmei sunt George Iulian Trandafir, care este şi director general, şi Emilian Trasnea, care are şi atribuţii de director executiv.

Directori executivi sunt Daniel Ștefan, Valentin Ene, împuterniciţi pe sucursală sunt Adrian Eugen Eşanu, Cornel Călinoiu, Iulian George Trandafir, Vasile Ciprian Schiop, Sorin Ionel Pădureţ. Cenzor este Deloitte Audit SRL, prin reprezentant Alexander Madeline-Dalila. Activitatea principală a firmei este „comerţ cu ridicata al produselor farmaceutice”.
 

Despre Mediplus Exim SRL

 
 Conform Registrului Comerţului, Mediplus Exim SRL a fost înfiinţată în anul 2007 şi are sediul social în comuna Mogoşoaia, judeţul Ilfov. Capitalul social subscris este de 37.834.650 de lei, integral vărsat, compus din 756.693 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 50 de lei.

Asociaţii persoane juridice sunt A&D Pharma Holdings SRL, cu un aport la capital de 37.834.450 de lei şi 756.689 de părţi sociale, şi A&D Pharma Holdings NV, cu un aport la capital de 200 de lei şi 4 părţi sociale. Persoane împuternicite juridice sunt Premium Program Management SRL - administrator. Cenzor este Teaha Management Consulting Audit Group SRL. Domeniul de activitate principal al firmei este „comerţ al produselor farmaceutice“.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
Citește și:
 
Spitalul Județean Constanța a semnat cu trei societăți de medicamente (document)

Mai multe firme vor livra antibiotice Spitalului Judeţean Constanţa. Lista completă
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii