Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:23 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O societate din SUA va livra piese de schimb pentru răcitorii locali de aer la CNE Cernavodă (documente)

ro

09 Dec, 2016 00:00 1641 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate. Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Societatea Naţională Nuclearelectrica SA a anunţat cine şi-a adjudecat contractele „Apă grea pentru completarea rezervei la Unităţile 1 şi 2 CNE Cernavodă“ şi „Piese de schimb pentru răcitori locali de aer - Cuplaje elastice“.
 
Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale, Unitatea teritoriala 515 Bucureşti, şi-a adjudecat contractul „Apă grea pentru completarea rezervei la Unităţile 1 şi 2 CNE Cernavodă“, atribuit de Societatea Naţională Nuclearelectrica SA.
Potrivit anunţului de atribuire numărul 173835/08.12.2016, publicat pe SEAP, valoarea totală finală a contractului sau a contractelor este de 31.313.150 de lei. Atribuirea contractului s-a făcut prin negociere fără anunţ de participare, deoarece lucrările / produsele / serviciile pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive tehnice.
 
La rândul său, Ellis & Watts Global Industries Inc a fost declarată câştigătoarea contractului „Piese de schimb pentru răcitori locali de aer - Cuplaje elastice“. Acestea vor fi livrate la CNE Cernavodă. Potrivit anunţului de atribuire 173882/08.12.2016, publicat pe SEAP, valoarea acestui contract este de 46.850 de dolari. Precizăm că şi acest contract a fost atribuit, de asemenea, prin negociere fără anunţ de participare. Societatea Naţională Nuclearelectrica SA justifică alegerea procedurii de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare prin faptul că lucrările / produsele / serviciile pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive tehnice. Ellis & Watts Global Industries Inc are sediul în Glen Willow Lake Lane, localitatea Batavia, Statele Unite ale Americii.
 

Despre Ellis & Watts Global Industries Inc

 
Ellis & Watts Global Industries Inc a evoluat de la o companie de produse termice, la o firmă capabilă de „soluţii” cu înaltă calificare, care utilizează un transfer de căldură, mecanice, chimice, electrice, expertiză inginerie nucleară şi structurale pentru a proiecta şi construi sisteme HVAC şi echipamente specializate pentru o varietate de aplicaţii, potrivit site-ului oficial al firmei.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta cele două anunţuri de atribuire.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii