Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:39 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O societate din Dâmbovița și-a adjudecat contractul de dirigenție de șantier în proiectul de reabilitare reţele energie termică din centrul municipiului Constanța (DOCUMENTE)

ro

27 Jul, 2022 14:00 1394 Marime text
  • Serviciul de dirigenție constă în urmărirea şi verificarea execuţiei lucrărilor de reparaţie a reţelelor de transport şi distribuţie energie termică în centrul orașului
  • Valoarea totală a achiziției este de 79.923.69 lei fără TVA
  • Câștigătorul contractului este societatea Agora Proiect SRL din Dâmbovița
  • Potrivit www.confidas.ro, compania a încheiat 95 contracte de achiziții publice în valoare totală de 2.428.779,32 lei
  • În Constanța, Agora Proiect a mai câștigat trei contracte în 2013, 2020 și 2021
 

Primăria Constanța a atribuit prin procedură simplificată serviciul de dirigenţie de şantier pentru urmărirea şi verificarea execuţiei lucrărilor de reparaţie a reţelelor de transport şi distribuţie energie termică.

Serviciul de dirigenție constă în urmărirea şi verificarea execuţiei lucrarilor de reparaţie a reţelelor de transport şi distribuţie energie termică strada Ștefan cel Mare tronson cuprins între strada Mihai Viteazu-Restaurant Zorile, B-dul Ferdinand, tronsonul cuprins între strada Theodor Burada-str.Mircea cel Bătrân, strada Cuza Vodă tronson cuprins între strada Atelierelor-strada Mircea cel Bătrân, strada Răscoalei 1907 tronson cuprins între strada Ștefan cel Mare-B-dul Ferdinand și strada General Manu tronson cuprins între strada Ștefan cel Mare -B-dul Ferdinand.

Valoarea totală a achiziției este de 79.923.69 lei fără TVA.

Câștigătorul contractului este societatea Agora Proiect SRL din Dâmbovița.
 
Despre Agora Proiect SRL

Firma a fost înființată în anul 2007, în satul Valea Voievozilor, județul Dâmbovița.

Potrivit Registrului Comerțului, capitalul social subscris este de 1000 lei, integral vărsat, compus din 100 părți sociale, fiecare a câte 10 lei.
Asociații societății sunt Forausberger Florin Emanuel și Forausberger Simona Carolina. Cea din urmă este și administratorul firmei care se ocupă cu activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.

În anul fiscal 2021, societatea a înregistrat un profit de 109.205 lei, o cifră de afaceri de 763.327 lei are un număr de trei salariați și datorii de 114.961 lei.

Potrivit www.confidas.ro, compania a încheiat 95 contracte de achiziții publice în valoare totală de 2.428.779,32 lei.

În Constanța, Agora Proiect a mai câștigat anul trecut un contract de dirigenție de șantier în cadrul proiectului de reabilitare a zonei centrale din municipiul Constanța în valoare de 83.800 lei fără TVA.

În 2020, societatea a executat servicii de dirigenție de șantier pentru extinderea, reabilitarea și modernizarea Bazei Nautice de la Universitatea Maritimă din Constanța. Valoarea totală a contractului a fost de 99.831 lei fără TVA iar în 2013 a prestat servicii de asistență tehnică în cadrul lucrărilor de execuție de amenajare a malului Lacului Techirghiol. Valoarea contractului a fost de 58.000 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
Citește și:

Agora Proiect SRL și-a adjudecat dirigenția de șantier în cadrul proiectului de reabilitare a zonei centrale din municipiul Constanța

Universitatea Maritimă din Constanța extinde și modernizează Baza Nautică (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii