Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:08 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O societate din Craiova furnizează o aplicaţie Direcţiei Locale de Evidenţă Persoane Constanţa

ro

25 Mar, 2019 00:00 2294 Marime text
Municipalitatea a atribuit prin procedură simplificată un contract prin care este achiziţionată o aplicaţie informatică destinată Direcţiei Locale de Evidenţă Persoane. Aplicaţiile reprezintă soluţii web-based, accesibile prin intermediul celor mai utilizate tipuri de browsere (Internet Explorer, Google Chrome etc), care cuprind următoarele module:
modulul 1 - aplicaţie programări online la carte de identitate; 
modulul 2 - aplicaţie programări online la căsătorie;
modulul 3 - aplicaţie programări online la transcrieri dobândire/redobândire cetăţenie;
modulul 4 - aplicaţie pentru gestionarea registrului electronic de evidenţă a cererilor de eliberare a actelor de identitate.
 
Valoarea totală a achiziţiei (fără TVA) este de  26.260 de lei. Câştigătoare a achiziţiei este o societate din Craiova. Web Win Group Net SRL a fost înfiinţată în urmă cu 10 ani. Potrivit Registrului Comerţului, societatea a avut în 2017 o cifră de afaceri de 492.598 de lei, o pierdere de 6.156 de lei, venituri de 492.622 de lei, active imobilizate de 176.347 de lei şi şapte angajaţi. Asociaţii firmei sunt Lebsock Ryan Matthew şi Bogdan Cristian Stanache. Ultimul are şi calitatea de administrator. Obiectul de activitate al companiei - activităţile de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client).
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii