Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:07 18 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O societate din Constanța hrănește elevii Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr“ din Câmpina (documente)

ro

23 Jan, 2015 00:00 2318 Marime text
Potrivit licitatiapublica.ro, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr“ din Câmpina a atribuit un contract de furnizare peşte şi conserve peşte. Conform anunţului de atribuire cu numărul 185208/20.01.2015, valoarea estimată totală a contractului a fost de 182.645 de lei, iar contractul s-a atribuit pentru suma de 180.593,36 de lei. Câştigătorii contractului sunt Geocor Trade Imp-Exp SRL (Constanţa) şi Company 94 Pirnau (Prahova).
De asemenea, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr“ din Câmpina a atribuit un contract pentru furnizare brânzeturi, în valoare de 228.815,57 de lei, firmelor Geocor Trade Imp-Exp SRL (Constanţa), Comiga Prodimpex SRL (Bucureşti) şi Interagro Lactate SRL (Teleorman).
 
Aceeaşi instituţie de învăţământ a atribuit un contract de furnizare carne de pasare pentru suma de 145.435,21 de lei. Unicul câştigător al contractului este Geocor Trade Imp-Exp SRL (Constanţa).
 
În ceea ce privește firma constănţeană care a câștigat licitația, aceasta este cunoscută drept societatea în care a fost asociat cu 50% fostul fotbalist Adrian Pitu. SC Geocor Trade Imp-Exp SRL figurează în prezent la Registrul Comerţului cu altă structură de asociere. Este vorba tot de doi asociaţi, de data aceasta vorbim însă despre Cristian Leonard Nedelcu, fost asociat cu Pitu în afacere, şi de Corina Nedelcu. La sfârşitul anului 2013, SC Geocor Trade Imp-Exp SRL declarase o cifră de afaceri de 18.800.527 de lei, un profit net de 495.106 lei şi 17 salariaţi.
 
Conform vrajitorul.eu, randamentul activelor este scăzut comparativ cu al industriei din care face parte. Firma prezintă o competitivitate scăzută comparativ cu firmele competitoare. Nivelul datoriilor în total activ este semnificativ mai mare comparativ cu media industriei din care face parte. Firma are capitaluri proprii foarte reduse şi acest aspect poate afecta menţinerea echilibrului financiar (81,76%). Per total, SC Geocor Trade Imp-Exp SRL se află într-o situaţie financiară bună. Indicatorii de profitabilitate precum şi soliditatea indicatorilor de solvabilitate garantează o evoluţie lipsită de riscuri în perioada următoare. Firma nu va întâmpina dificultăţi în achitarea obligaţiilor de plată faţă de partenerii de afaceri, în următoarele 6-12 luni.

Ti-a placut articolul?

Comentarii