Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:33 20 11 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O societate din Botoșani se va ocupa de demolarea unor clădiri de pe raza SRCF Constanța (document)

ro

31 Oct, 2019 17:28 489 Marime text

Compania Națională de Căi Ferate "CFR" SA a încheiat un contract pentru demolarea unor clădiri de pe raza SRCF Constanța.

Societatea care se va ocupa de demolarea clădirilor este Prauco AMV Craft din Botoșani.

Valoarea contractului este de 17.894.606 lei.

Atribuirea a avut loc în data de 25.10.2019.

Descrierea contractului

Pe raza SRCF Constanța anumite constructii sunt intr-o stare avansata de degradare avand acoperișurile distruse/lipsa, tâmplăriile și chiar unii pereti lipsă.

Acest fapt și pozitia kilometrica la care se află le face imposibil de valorificat prin inchiriere și nefondatș renovarea și astfel se justifica demolarea acestor construcții.

În acest sens, au fost obtinute autorizatii de desființare pentru un număr de 12 obiective, nominalizate în caietul de sarcini.

Numărul de zile până la care operatorii economici pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor este de 8 zile. Entitatea contractantă va raspunde la solicitarile de clarificări în a 6-a zi inainte de data limită de depunere a ofertelor.

Firma câștigătoare este Prauco AMV Craft.
 
Despre Prauco AMV Craft
 
Societatea a fost înființată în anul 2013 și are sediul social în Sat Braeşti, Comuna Braeşti, Judet Botoşani.

Societatea are capital social subscris de 200 lei, integral vărsat, compus din 20 de părți sociale, fiecare a câte 10 lei. Asociați sunt  Prisacariu Cosmin Aurel, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 100%, acesta fiind și administratorul societății.

Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.

Potrivit Registrului Comerțului, pentru anul 2018 societatea a raportat cifră de afaceri netă de  299.170 de lei, profit de  65.720 de lei și un număr mediu de un salariat. 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.


Sursa foto: Arhiva ZIUA de Constanța 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii