Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O primărie din județul Constanța a atribuit un contract de servicii de dezinfectare a străzilor pentru combaterea răspândirii COVID-19 (document)

ro

20 Jun, 2020 00:00 2567 Marime text
  • Primăria Comunei Mihai Viteazu a atribuit un contract de servicii de dezinfectare a strazilor  din comună pentru combaterea raspandirii virusului coronavirusului (SARS-CoV-2).
 
Primăria Comunei Mihai Viteazu a atribuit un contract de servicii de dezinfectare a strazilor pentru combaterea raspandirii virusului coronavirusului.
Societatea care se va ocupa de prestarea serviciilor este Nicholas DDD Servicii SRL.
 

Descrierea contractului

Având în vedere evoluția situației epidemiologice internaționale determinată de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2 la nivelul a peste 150 de țări, precum și declararea "Pandemiei" de către Organizația Mondială a Sănătății, la data de 11.03.2020, este necesara dezinfectarea tuturor strazilor din comuna Mihai Viteazu, judetul Constanta, drept urmare, Primaria Comunei Mihai Viteazu intentionează să achiziționeze.
„Servicii de dezinfectare a strazilor pentru combaterea răspândirii virusului coronavirusului SARS-CoV-2” - Cod CPV 90921000-9
Serviciile ce urmeaza a fi contractate se refera la dezinfectarea tuturor strazilor si trotuarelor din comuna Mihai Viteazu, in suprafata de 248.436 mp.
Durata de prestare a intregului contract este de 30 de zile sau pana la incetarii starii de urgenta.
Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda folosirea detergentilor conventionali pentru curatarea drumurilor, cu evitarea producerii de praf si aerosoli.
Valoarea totală a contractului este de 134.155,44 lei, fără TVA.
 

Despre societatea câștigătoare

Societatea Nicholas DDD Servicii SRL a fost înființată în anul 2017, în municipiul Constanța.
Potrivit Registrului Comerțului, societatea are un capital social subscris de 200 lei, integral vărsat, compus din 20 părți sociale, fiecare a câte 10 lei.
Asociatul unic și administratorul societății este Stelian Uzun.
Domeniul de activitate principal al firmei este alte activităţi de curăţenie.
Pe anul fiscal 2019, societatea a înregistrat un profit de 17.094 lei și o cifră de afaceri de 24.622 lei.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 

Citește și:

Platformă de depozitare a gunoiului de grajd în comuna Mihai Viteazu. Cine va executa lucrările de proiectare tehnică (document)

Cubix IT va furniza echipamente IT şi licenţe software Primăriei Mihai Viteazu (document)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii