Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:48 25 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă colaborare între Nuclearelectrica SA şi Emerson Process Management România SRL (document)

ro

03 Feb, 2016 16:41 1230 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Societatea Naţională Nuclearelectrica SA a atribuit, prin negociere fără anunţ de participare, un contract privind achiziţionarea de „traductoare şi regulatoare de presiune”.

Criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut. Precizăm că nu s-a organizat o licitaţie electronică. Emerson Process Management România SRL este numele operatorului economic căruia i-a fost atribuit contractul. Estimat iniţial la suma de 126046.00 euro, fără TVA, acesta a fost achiziţionat la valoarea de 129527.00 euro, fără TVA, 571,214 RON.

În ceea ce priveşte firma câştigătoare, aceasta are sediul social în Bucureşti, Sector 2, pe strada Gara Herăstrău, şi un capital social subscris de 150.000 lei, integral vărsat. Se ocupă de activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea. Asociatul unic este Emerson Process Management AG. Administratori sunt Veronica Ștefania Constantin, Malitskiy Sergey, Beatrice Cristina Mogodici și Sebastian Ninel Ferecuş.


Anul trecut, firma a înregistrat un profit net de 6.645.381 de lei, cu un număr mediu de 73 de salariaţi. În acelaşi exerciţiu financiar, societatea a avut o cifră de afaceri de 86.166.729.

Citeşte şi Emerson Process Management Romania SRL furnizează componente de automatizare pentru Nuclearelectrica SA 

Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.

Ti-a placut articolul?

Comentarii