Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:57 23 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Emerson Process Management Romania SRL furnizează componente de automatizare pentru Nuclearelectrica SA (document)

ro

22 Jan, 2016 08:29 2421 Marime text
 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.Societatea Națională Nuclearelectrica SA a atribuit prin negociere fără anunț de participare contractul „Componente de automatizare EMERSON”, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.
 
Operatorul economic căruia s-a fost atribuit contractul a fost Emerson Process Management Romania SRL. Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 200.000 euro fără TVA, iar valoarea totală finală a acestuia a fost de 210.359 euro fără TVA, cu o valoare în lei de 934.814,36 lei.
 
Detalii despre firma care a câștigat contractul:
 
Emerson Process Management România SRL, cu sediul social în Bucureşti Sectorul 2, pe starda Gara Herastrau, numărul 2-4, cu un capital social subscris de 150.000 lei, integral vărsat, are ca și activităţi principale cele de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.
 
Asociatul unic este Emerson Process Management AG, cu un aport la capital de 150.000 lei. Administratori sunt Veronica Ștefania Constantin, Malitskiy Sergey, Beatrice Cristina Mogodici și Sebastian Ninel Ferecuş.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii