Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:43 17 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă nemțească furnizează ecografe Spitalului Clinic Căi Ferate Constanța (document)

ro

27 Sep, 2016 13:02 1386 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

Spitalul Clinic Căi Ferate Constanța a organizat o licitație pentru „Contract de furnizare aparatură medicală, contract de furnizare ecografe”.
 
A fost depusă o ofertă, aceea a firmei KPI Europe GmbH, care a fost desemnată și câstigătoare pentru furnizare ecografe. Potrivit licitatiapublica.ro, KPI Europe GmbH a oferit prețul cel mai scăzut. Valoare totală a contractului este de 304.200 de lei, fără TVA.
 
Compania KPI Europe GmbH are sediul în Eisenstraße, Germania. 

În secţiunea „Documente" a articolului puteţi citi anunţul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.

Ti-a placut articolul?

Comentarii