Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:31 13 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Tulcea se ocupă de curăţenie în trei sedii CERONAV (document)

ro

16 Mar, 2016 16:34 2181 Marime text


Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale a atribuit un contract ce poartă denumirea de „acord cadru privind achiziţia de servicii de curăţenie pentru cele trei sedii CERONAV: două din Constanţa şi unul din Galaţi”.

„Autoritatea contractantă va încheia câte un acord-cadru pentru fiecare LOT pe o perioadă de 22 de luni calendaristice, în urma aplicării procedurii de cerere de ofertă, cu un singur operator economic, atribuind ulterior două contracte subsecvente, un contract subsecvent pentru o perioada de zee luni, respectiv un contract subsecvent pentru o perioadă de 12 luni, pentru prestări servicii de curăţenie pentru cele trei sedii aparţinând Centrului Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale - CERONAV, în cele două sedii din municipiul Constanţa, respectiv sediul din strada Pescarilor şi cel din strada Baba Novac, cât şi în Subunitatea CERONAV din municipiul Galaţi - Sediul Subunitatea Galaţi, pentru perioada 01.03.2016 - 30.09.2016 în locaţia din strada Portului nr. 20, Galaţi, în suprafaţă de aproximativ 700 mp şi Sediul Subunitatea Galaţi (investiţie în curs de finalizare), pentru perioada 01.10.2016 - 31.12.2017 în locaţia din strada Portului nr.54 A, Galaţi”, conform anunţului de atribuire postat pe licitatiepublica.ro.  

Au fost primite cinci oferte, preţul cel mai scăzut fiind criteriul de atribuire. Pentru suma de 367,500.69 RON, fără TVA, a câştigat o firmă din Tulcea, Cip Avantaj SRL. În ceea ce priveşte firma câştigătoare, aceasta se ocupă de „activităţi generale de curăţenie a clădirilor” şi are un capital social subscris de 200 de RON, integral vărsat.
 
Pericleanu-Grigore Ciprian, născut în Tulcea, este asociat unic în cadrul firmei. Prin urmare, acesta are o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100% / 100%. Tot el este şi administratorul societăţii. La finalul anului 2014, firma a declarat o cifră de afaceri de 965.103 de lei, un profit net de 75.586 de lei şi un număr mediu de 22 de salariaţi.
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.

Ti-a placut articolul?

Comentarii