Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:11 19 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Medgidia se va ocupa de reabilitarea clădirilor ce aparțin de CFR Constanța. Ce valoare are contractul (document)

ro

11 May, 2018 08:57 1551 Marime text
Compania Națională de Cai Ferate "CFR" – SA, prin Sucursala Regională CF Constanța a atribuit recent un contract de întreținere și reparații curente la construcții și instalații aferente pe raza SRCF Constanța.

Potrivit licitatiapublica.ro, lucrările necesare a fi executate se referă la repararea sau înlocuirea elementelor de șarpantă, a învelitorilor din țiglă și tablă, refacerea hidroizolațiilor la acoperișurile terasă, repararea sau înlocuirea jgheaburilor sau a burlanelor, zugrăveli interioare și exterioare a clădirilor, vopsitorii interioare și exterioare, înlocuirea tâmplăriei vechi care nu se mai poate repara, înlocuirea geamurilor sparte, înlocuirea pardoselilor degradate, înlocuirea de tronsoane din rețelele de alimentare cu apă potabilă și de canalizare în vederea limitării pierderilor din rețele și reducerii cheltuielilor cu utilitățile, repararea sau înlocuirea instalațiilor sanitare, de încălzire, electrice, repararea și curățarea unor sobe de teracotă și a unor coșuri de fum, repararea platformelor, peroanelor și bordurilor din stațiile CF. Lucrările se vor executa la clădirile de pe raza SRCF Constanța utilizate în activitatea de exploatare și întreținere feroviară nominalizate în ANEXĂ la caietul de sarcini, denumite generic obiective. Entitatea contractantă va răspunde la solicitările de clarificări cu 5 zile înainte de data limita de depunere a ofertelor.

Criteriul de atribuire a contractului l-a reprezentat prețul cel mai scăzut, iar din cele două oferte primite, câștigătoare a fost declarată cea venită din partea societății Stone Construct SRL.
Valoarea estimată totală a fost de 1.439.612 lei, iar cea finală a ajuns la 1.407.989,67 lei fără TVA.
 
Despre Stone Construct SRL
 
Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului, interogat la data de 11 mai 2018, societatea Stone Construct SRL cu sediul social în Medgidia, strada Constantin Golea nr.15 a fost înfiinţată în 2001, are un capital social subscris de 60.000 de lei şi un obiect de activitate bazat pe „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”. Asociatul unic al firmei este Vasile Ivanof, care este şi administrator.
 
Potrivit Ministerului de Finanţe, pentru anul 2016 societatea a raportat o cifră de afaceri netă de 2.147.949 de lei, un profit de 60.858 de lei şi 11 salariaţi.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secțiunea "Documente" puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.
 

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii