Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:05 17 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Giurgiu va reabilita şi moderniza grădiniţa din Ghindăreşti, judeţul Constanţa (document)

ro

04 Sep, 2018 09:49 532 Marime text
Primăria Ghindăreşti, judeţul Constanţa, a încheiat recent un contract de proiectare şi execuţie „Reabilitare şi modernizare grădiniţă Ghindăreşti, comuna Ghindăreşti, judeţul Constanţa"

Firma câştigătoare este Prodesign 2002. Valoarea totală a achiziţiei este de 876.822,48 lei, fără TVA.

Descrierea contractului
 

Imobilul propus spre intervenţie este amplasat pe un teren situat în intravilanul Comunei Ghindareşti, identificat prin plan de situaţie şi număr cadastral 100058, pe un teren cu o suprafaţă de 831.00 mp. În incinta acestui teren se gaseşte corpul clădirii ce deserveşte funcţiunii grădiniţei. Gradiniţa are o suprafaţă construită de 407.20 mp. Clădirea actuală este realizată cu materialele, tehnologiile şi concepţiile arhitecturale din perioadele lor de edificare, în timp, acestea au acumulat un grad de uzură fizică şi morală, în special în ceea ce priveşte finisajele clădirii.

Terenul are o formă neregulată şi are următoarele vecinatăţi:
VECINĂTĂŢI:
Nord – Strada Aleea Cimitirului
Sud – Bloc locuinte
Est – Teren de sport
Vest – Proprietate privata

În măsura în care termenele prevăzute la art. 161 din Legea 98/2016 nu pot fi respectate, autoritatea contractantă va transmite răspunsul la clarificari cu 7 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor.

In conformitate cu prevederile art. 160 alin (1), orice operator economic interesat sa participe la prezenta procedura are dreptul de a solicita clarificari in legatura cu documentatia de atribuire cu 10 zile inaintea datei limita de depunere a ofertelor

Persoanele ce dețin funcții de decizie

Simion Vasile - primar; Eftei Boris - viceprimar Ivan Clava - secretar; Matei Anisoara - contabil; Consilieri locali: Artiom Nicu, Cuzmici Ivan, Gavrila Vasile, Platon Zaharia, Procop Constantin, Vartolomei Nicolai, Velcov Gabriela, Izot Grigore, Chirila Ion, Matei Grigore Responsabil achizitii - Procop Anatoli

Prodesign 2002 SRL, în datele Registrului Comerţului
 
Prodesign 2002 SRL este o societate înfiinţată în anul 2002, în Judeţul Giurgiu.
 
Capitalul social este de 66.500 lei , integral vărsat, compus din 6.650 părţi sociale, fiecare a câte 10 lei.
 
Asociat unic al societăţii este Florentina Gebăilă. Aceasta este şi administrator.

Domeniul de activitate principal al societăţii este "fabricarea de mobilă n.c.a."Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 

În secțiunea "Documente" puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii