Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:49 19 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Germania va furniza garnituri de etanșare Nuclearelectrica SA (document)

ro

13 Apr, 2016 08:10 1406 Marime text
 

 

 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Societatea Naţională Nuclearelectrica SA a atribuit prin negociere fără anunţ de participare contractul „Piese de schimb inele etanșare piston pentru MID”, punctul principal de livrare fiind la Cernavodă, unde criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut, potrivit licitatiepublica.ro.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul este Green Tweed & Co. GmbH, firmă cu sediul social în Germania, în localitatea Hofheim am Taunus pe strada Nording numărul 12. Estimarea iniţială a valorii contractului a fost de 3.888 lei fără TVA, iar valoarea totală finală a acestuia a fost de 4.270,52 lei fără TVA.
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii