Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:10 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Constanţa se va ocupa de proiectarea unei grădiniţe în oraşul Băneasa (document)

ro

30 May, 2018 08:59 2766 Marime text
Consiliul Local Băneasa a atribuit un contract unei firme din Constanţa, pentru construirea, din fonduri publice, a unei grădiniţe pentru preşcolarii din localitate.

Firma căreia i-a fost atribuit contractul de proiectare este Arhistep Design SRL, din Constanţa.

Scurtă descriere a contractului de proiectare

Potrivit licitatiapublica.ro, contractul a fost atribuit prin negociere directă şi include servicii de proiectare (faza proiect tehnic de execuţie) şi asistenţă tehnică din partea proiectantului, pentru obiectivul investiţional „Grădiniţă cu două clase – str. Trandafirilor, nr. 55, oraş Băneasa, jud. Constanţa", după cum urmează:

Etapa I - Elaborarea documentaţiei tehnico-economice, aferente obiectivului investiţional, în conformitate cu legislaţia, reglementarile tehnice, regulamentele, procedurile, specificaţiile tehnice, normativele, instrucţiunile tehnice, ghidurile şi metodologiile în vigoare la momentul prestării acestor servicii, aplicabile în cazul prezentei investiţii;

Etapa a II-a - Acordarea de asistenţă tehnică din partea proiectantului, pe parcursul implementării proiectului de investiţii.
Valoarea totală a achizitiei este de 16.000 lei (fară TVA).

Date despre SC ARHISTEP DESIGN SRL

ARHISTEP DESIGN S.R.L este o societate înfiinţată în anul 2016, având sediul social în municipiul Constanţa.

Domeniul de activitate principal, conform codificarii (Ordin 337/2007), Rev. Caen (2) este 7111 - Activităţi de arhitectură.

Potrivit Registrului Comerţului, consultat la data de 29.05.2018, capitalul social subscris este de 200 lei, privat autohton, integral vărsat şi este compus din 20 de părţi sociale, valoarea unei părţi sociale fiind de 10 lei.

Firma este deţinută de un arhitect din judeţul Vaslui, Antohi Şerban-Vasile, având calitatea de unic asociat şi administrator cu puteri depline şi, implicit, o cotă de participare la bebeficii şi pierderi de 100%.    

Din datele furnizare de Registrul Comerţului, cifra de afaceri declarată pentru anul 2016 este de 28.800 lei, iar profitul brut are valoarea de 23.008 lei, în timp ce activele imobilizate ajung la un total de 4.585 lei.
                                                                                                                                                                     
Despre toate procedurile publice cu impact asupra Judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă, puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice”.
 
În secţiunea „Documente”, puteţi consulta anunţul de atribuire a Contractului de pe licitatiapublica.ro.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii