Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:38 10 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Constanţa a semnat cu Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare (document)

ro

09 Oct, 2017 00:00 1797 Marime text
Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare (ANIF) a anunţat cine a câştigat contractul „Lucrări de întreţinere şi reparaţii în amenajările de îmbunătăţiri funciare din cadrul Filialelor Teritoriale ale Agenţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare (cinci loturi)“.
 
Potrivit anunţul de atribuire numărul 214474/04.10.2017, publicat pe licitatiapublica.ro, câştigător este Euroclif PC SRL. Contractul a fost atribuit la valoarea de 293.329,58 de lei.
 
Cele cinci loturi au ca obiect: lotul 1 - lucrări de intervenţii la baraj Borla în amenajarea de îmbunătăţiri funciare CES Bocşa Salajeni, din administrarea UA Salaj, aflată în cadrul Filialei Teritoriale de I.F. Tisa Someş; lotul 2 - lucrări de întreţinere şi reparaţii în amenajarea Canalului Colector Mal Drep, din administrarea Filialei Teritoriale de I.F. Someş Criş, lotul 3 - lucrări minime de întreţinere şi reparaţii pentru punerea în funcţiune a staţiei de pompare plutitoare Hârşova din amenajarea Orezăriei Hârşova, din amenajarea de I.F. Hârşova Ciobanu, din administrarea Filialei Teritoriale de I.F. Dobrogea - U.A. Constanţa Nord, lotul 4 - lucrări de întreţinere şi reparaţii în amenajarea de irigaţii Căteasca Teiu din administrarea Filialei Teritoriale de I.F. Arges Dâmboviţa, lotul 5 - întreţinere şi reparaţii în amenajarea de desecare Rasova Vederoasa plot Cochirleni.

Responsabili de atribuirea contractului 

Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante implicate în procedura de achiziţie publică sunt: ec. Florin-Ionuţ Barbu - director general, ing. Ion Costache - director general adjunct, ing. Cornel Popa - director tehnic, ec. Andrei Barabulea - director economic, ing. Lina Gruia - şef Serviciul Achiziţii Publice, consilier juridic Vasilica Sturzu - şef Serviciul Juridic. 

Euroclif PC SRL, în datele Registrului Comerţului 

Înfiinţată în anul 2011, cu sediul în Constanţa, firma are un capital social subscris de 3.000 de lei, integral vărsat, compus din 300 de părţi sociale. Smărăndiţa-Olimpia Puianu este administratorul societăţii, care desfăşoară activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii