Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:46 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din București se va ocupa de repararea trotuarelor și aleilor din municipiul Tulcea. Ce valoare are contractul (DOCUMENT)

ro

18 Jun, 2022 16:46 2113 Marime text
Primăria TulceaPrimăria Municipiului Tulcea a atribuit recent un contract de reparații, întreținere trotuare, alei, parcări și covoare asfaltice din Municipiul Tulcea.

Potrivit LicitațiaPublica.ro, necesitatea execuției lucrărilor de reparații, întreținere trotuare, alei, parcări și covoare asfaltice din Municipiul Tulcea este dictată de nevoia îmbunătățirii condițiilor tehnice necesare desfășurării circulației rutiere și pietonale în siguranță.

Prin realizarea acestor lucrări se vor îmbunătăți condițiile de transport și se vă îmbunătăți semnificativ aspectul esthetic și funcțional al zonelor reparate.

Lucrările ce urmează a fi executate au că scop îmbunătățirea parametrilor tehnici, astfel încât circulația rutieră și pietonală în zonele reparate să se desfășoare în condiții mult sporite de siguranță și confort, asigurând accesul facil în zonă al serviciilor publice (salvare, pompieri, administrative) și determinând scăderea costurilor de întreținere în zonă.

Valoarea totala a achiziției (fără TVA): 4.096.886,39 RON

Societatea căreia i-a fost atribuit contractul este Kronstarr Bau Company din București.

Despre Kronstarr Bau Company

Conform datelor furnizate de Confidas.ro, platformă consultată la data de 11 iunie 2022 societatea a fost înființată în anul 2020 și are sediul în București.

Pentru anul 2021 societatea a raportat cifră de afaceri de 55.524.269 RON, profit de 2.234.094 RON și 48 de angajați.

Unic asociat este ADENIUM IMOB SRL din Brașov, iar administrator este Bianca Simion.

În perioada 02.07.2021 - 03.01.2013 compania KRONSTARR BAU COMPANY SRL a încheiat 3 contracte de achiziții publice in valoare totală de 62.243.965,90 RON.

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii