Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din București furnizează echipamente IT Primăriei Mihai Bravu (DOCUMENT)

ro

16 May, 2023 14:57 1061 Marime text

 
  • Ofertant câștigător este Tryamm Trading Consulting SRL, valoarea contractului fiind de 47.940 de lei.
 
Comuna Mihai Bravu, din județul Tulcea, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „«Furnizare Echipamente IT» în cadrul proiectului «Ecosistem digital interconectat și integrat în cadrul ITI Tulcea - UAT Mihai Bravu», cod SMIS 154669“, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunț de participare.
 
Contractul are data 12 mai a.c. Valoarea acestuia e de 47.940 lei, ofertant câștigător fiind Tryamm Trading Consulting SRL.
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, scopul achiziției vizează creșterea performanței administrației publice la nivelul Comunei Mihai Bravu și al instituțiilor subordonate, în domeniul asigurării serviciilor sociale și medicale, prin implementarea de măsuri de simplificare a procedurilor administrative cu caracter general de tip front-office și back-office, respectiv eficientizarea fluxurilor de comunicare intra și interinstituționale.
 
Achiziția se derulează în contextul implementării proiectului „Ecosistem digital interconectat și integrat în cadrul ITI Tulcea - UAT Mihai Bravu“, cod SMIS 154669, proiect co-finanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, apelul POCA/972/2/1/ Introducerea de sisteme și standarde comune în administrația publică locală ce optimizează procesele orientate către beneficiari în concordanță cu SCAP.
 
Potrivit sursei citate, proiectul vizează achiziţionarea a 12 echipamente de tip Sisteme All in One (AiO) 24", care „va permite instituției un alt mod, mult mai modern, de adresabilitate a solicitărilor clienților, prin creșterea productivității, o activitate mai eficientă a angajaților, precum și o calitate ridicată a serviciilor prestate“.
 
Despre Tryamm Trading Consulting SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată marți, 16 mai, Tryamm Trading Consulting SRL a fost înființată în anul 1993, are adresa în București, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală este „Comerţ cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice şi software-ului“.
 
Conform sursei citate, în Tryamm Trading Consulting SRL asociați sunt Dănuț Florin Modoran (cu 80%) și Cristian Aionesei (cu 20%), care au și calitatea de administratori.
 
Dănuț Florin Modoran mai apare în trei firme în funcțiune: Amasco SRL, SB-PP Investors SA, Synergy SRL și Greentronics SRL (în ultimele două figurând și Cristian Aionesei).
 
Potrivit Confidas, în 2021 Tryamm Trading Consulting SRL a avut o cifră de afaceri de 13.697.638 lei, un profit net de 314.478 lei și 24 de angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 13.777.845 lei, un profit net de 363.265 lei și 26 de angajați.
 
Platforma Confidas.ro informează și că Tryamm Trading Consulting SRL a încheiat 1.072 contracte de achiziții publice, în valoare totală de 9.886.155,17 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Primăria Comunei Văcăreni, din județul Tulcea, cumpără Sisteme All in One pentru o activitate mai eficientă a angajaților. Ce firmă și-a adjudecat contractul (DOCUMENT)
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii