Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:11 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din București, contract de peste 100.000 de lei cu Nuclearelectrica SA (document)

ro

17 Feb, 2017 14:42 2227 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 

Societatea Naţională Nuclearelectrica SA a atribuit contractul de „servicii de întreținere (preventivă și corectivă) pentru cuptoarele de macerare Milestone Ethos UP din Laboratorul chimic pe o perioadă de 4 ani”.
 
Estimat inițial la suma de 132.029 lei, contractul a fost atribuit pentru suma de 133.191 lei.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul este Ronexprim SRL din București.
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului în data de 17 februarie, firma a fost înființată în anul 1991 și se ocupă de „comerţ cu ridicata al altor maşini şi echipamente”. Asociatul unic și administratorul firmei este Rodica Stoian.
 
Conform vrajitorul.eu, la finele anului 2015, Ronexprim SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 50.885.592 lei, un profit de 1.490.736 lei și 33 de salariați. 

În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii