Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:39 06 12 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Braşov a semnat cu Universitatea „Ovidius“. Ce va livra societatea (document)

ro

28 Dec, 2018 00:00 682 Marime text
Universitatea „Ovidius“ a anunţat cine a câştigat contractul de achiziţii „Servicii evaluare abilităţi participanţi program de formare pentru proiectul iManageri şi iAntreprenori. Creşterea capitalului de cunoştinţe prin inovarea instrumentelor de management”. Potrivit licitatiapublica.ro, acesta este Great People Inside SRL, iar valoarea contractului atribuit este de 257.000 de lei.
 
 
Obiectul contractului îl reprezintă achiziţia serviciilor de evaluare a abilităţilor participanţilor la programele de formare, respectiv a membrilor grupului ţintă, prin punerea la dispoziţie a unei platforme electronice pentru a desfăşura în cadrul proiectului programe de formare/participare, evenimente personalizate.
 
Contractul este valabil până la data de 31.07.2019. În situaţia în care, din motive obiective, perioada de implementare a proiectului va fi modificată, în sensul prelungirii acesteia, prezentul contract va fi prelungit cu o perioadă corespunzătoare perioadei de implementare a proiectului, prin act adiţional, fără ca preţul contractului să fie modificat.

Responsabili de atribuirea licitaţiei

Persoanele care deţin funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante, responsabile de organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire, sunt: prof. univ .dr. Rugină Sorin - rector; prof. univ. dr. Tuţă Liliana Ana - prorector; prof. univ. dr. Maftei Carmen Elena - prorector; prof. univ. dr. Vancea Diane Corina Paula - prorector; lect. univ. dr. Bobe Alexandru - prorector; prof. univ. dr. Girţu Mihai - manager proiect şi preşedinte cu drept de vot al Comisiei de evaluare a ofertelor; ş.l. dr. ing. Filip Cosmin - expert responsabil implementare programe ANM în cadrul proiectului şi membru în Comisia de evaluare a ofertelor; c.jr. Andrei Silvia - membru în proiect şi membru în Comisia de evaluare a ofertelor; prof. univ. dr. Lazăr Cristina Mihaela - membru în proiect şi membru de rezervă în Comisia de evaluare a ofertelor; prof. univ. dr. Mirea Marioara - viza CFP; lector univ. dr. Margariti Doina - viza CFP; ing. Sârbu Laurenţiu - director general administrativ; ec. Atanasie Maria - director economic; c.jr. Dan Loredana Maximiliana - director juridic; ec. Petcov Corina - şef Birou Contabilitate; ing. Mihail Luminiţa - membru în proiect şi şef Birou Achiziţii Publice.

Great People Inside SRL, în datele Registrului Comerţului

Înfiinţată în anul 2003, firma are sediul social în municipiul Braşov. Capitalul social subscris, de 1.000 de lei, integral vărsat, este compus din 100 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Great People Inside SRL este controlată de Dima Doru, cu 55% din capitalul social, Florea Bogdan, cu 5% din capitalul social, Bucur Cosmin-Mircea, cu 10% din capitalul social, Cercel Gheorghe, cu 30% din capitalul social. Administratorul firmei, care desfăşoară activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management, este Dima Doru.
 
În anul fiscal 2015, firma a avut 27 de salariaţi, a raportat o cifră de afaceri de 3.323.528 de lei şi un profit de 18.939 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, societatea cu 29 de salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 2.957.358 de lei şi un profit de 37.522 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 18 salariaţi, cifră de afaceri de 2.529.416 lei şi un profit de 24.500 de lei.

În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii