Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă controlată de o altă societate elvețiană a semnat un contract cu Spitalul Județean din Constanța (DOCUMENT)

ro

29 Sep, 2022 13:23 1921 Marime text
Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța
  • Atribuirea a avut loe pe data de 29 august 2022
  • Valoarea totală a contractului este de 122.000 lei
 
Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru a furniza serviciul de upgrade Sistem GC-MS cu HS din dotarea Laboratorului de Toxicologie.
 
Necesitatea achiziționării acestor echipamente a fost impusă ca urmare a adresei transmisă de către INML „Mina Minovici” București, prin care se aduce la cunoștință faptul că, începând cu data de 1 iunie 2022, institutul nu va mai prelua solicitări de efectuare a unor analize pentru determinarea substanțelor psihoactive din teritoriu. Atribuirea a avut loe pe data de 29 august 2022, rezultatul fiind publicat recent pe platforma SEAP. Agilrom Scientific SRL este firma câștigătoare. Valoarea totală a contractului este de 122.000 lei.
 
 
Despre Agilrom Scientific

Conform Confidas.ro, firma a fost înființată în 2001 cu sediul social în Bucureşti Sectorul 1. Domeniul principal de activitate al societății comerciale îl reprezintă comerţul cu ridicata nespecializat.

Asociat unic este ALTIUM SA, firmă cu sediul social în Elveția. Administratori sunt Serdar Oztunaoglu și Badea Margareta Mihaela.
 
Pentru anul fiscal 2021, bilanțul arată o cifră de afaceri în valoare de 34.525.042 lei, un profit de 3.880.3089 lei și un număr mediu de 31 salariați.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța a cumpărat amestecuri pentru laboratorul Serviciului de Medicină Legală (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii