Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:36 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța plătește peste 1 milion de lei pentru servicii veterinare la baza de supraveghere a animalelor fără stăpân din Constanța (DOCUMENTE)

ro

19 Feb, 2022 00:00 2795 Marime text
⦁ Primăria Constanța a încheiat un contract de prestări servicii privind servicii veterinare cu medici veterinari de liberă practică
⦁ Câștigător este Euromed Life Diagnostic SRL din Argeș
⦁ Prestatorul va încasa 1.081.200 lei fără TVA
⦁ Societatea a fost înființată în 2015 iar în ultimul an fiscal a raportat o cifră de afaceri de 158.149 lei, un profit de 69.957 lei  la un număr mediu de 2 angajați



Primăria Constanța a încheiat un contract de prestări servicii privind servicii veterinare cu medici veterinari de liberă practică.
Potrivit contractului, valabil timp de 12 luni și care poate fi studiat în secțiunea „documente", prestatorul va încasa 1.081.200 lei fără TVA.

Câștigător este Euromed Life Diagnostic SRL din Argeș.

Societatea a fost înființată în 2015 iar în ultimul an fiscal a raportat o cifră de afaceri de 158.149 lei, un profit de 69.957 lei  la un număr mediu de 2 angajați.

Compania este deținută de Ion și Gabriel Băciucu, ultimul având și calitatea de administrator.

Potrivit www.confidas.ro, Gabriel Băciucu este asociat și administrator și în Eurovet Diagnostic SRL, Trivet Diagnostic SRL și administrator în Amivet SRL.

Compania Euromed Life Diagnostic SRL a încheiat 2 contracte de achiziții publice in valoare totală de 596.845,23 lei.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Primăria Constanța, pregătește atribuirea a două contracte. Aproape trei milioane de lei pentru serviciul de ecarisaj

Consiliul Concurenței solicită modificarea legislației privind înființarea cabinetelor medicale veterinare și a firmelor de contabilitate
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii