Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:23 17 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica va cumpăra garnituri de la o firmă de profil din Italia (document)

ro

25 Nov, 2016 10:04 1341 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Nuclearelectrica SA a bătut palma cu o societate comercială din Italia, care îi va furniza un set de  garnituri de etanşare pentru Centrala Nucelaelectică de la Cernavodă. Valoarea finală a contractului este de 10.258 lei (2.300 euro), sumă fără TVA. Contractul a fost adjudecat prin negociere de unicul ofertant, SERVOVALVE SPA, cu sediul în localitatea Ticino, din Italia.
 
Conform anunţului de atribuire, ce poate fi consultat în secţiunea Documente, Nuclearelectrica estimase valoarea contractului la 2.094 de euro.
 
Societatea câştigătoare există din 1976 şi se ocupă, în principal, cu producţia de obiecte industriale, potrivit Bloomberg.com. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii