Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:27 11 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica SA cumpără presostate de la Q-gaz SRL (document)

ro

28 Mar, 2016 20:04 1621 Marime text
 


 

Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Societatea Națională Nuclearelectrica SA a atribuit prin negociere fără anunț de participare contractual „Piese de schimb esențiale - presostat Ashcroft”, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut, potrivit licitatiepublica.ro.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractual a fost SC Q-gaz SRL. Estimarea inițială a valorii contractului a a fost de 3.600 euro (fără TVA. Iar valoarea finală totală a acestuia a fost de 3.465 euro (fără TVA) cu o valoare în lei de 15.284,46 lei.
 
Înființată în 1995, Q - gaz SRL, cu sediul social în Bucureşti Sectorul 6, pe strada Padureni, numărul 1, deține un capital social subscris de 500 lei, integral vărsat, activitatea principal a acesteia fiind comerţul cu ridicata al altor maşini şi echipamente. Asociații formei sunt Cristian Daniel Oprea (cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 4%) și Mihail-Cristian Oprea (cu o cotă de 96%). Administratorul firmei dintre cei doi este Mihail-Cristian Oprea și deține puteri depline în societate.
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii