Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:56 25 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica SA cumpără presostate de la Fidelis Grup SRL (document)

ro

12 Mar, 2016 23:19 1851 Marime text
 

 

 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
Societatea Națională Nuclearelectrica SA Sucursala CNE Cernavodă a atribuit prin negociere fără anunț de participare contractul „Presostate”, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut, potrivit licitațiepublică.ro.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul a fost Fidelis Grup SRL. Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 1.250 lei fără TVA, iar valoarea finală totală a acesteia a fost de 1.233 lei fără TVA.
 
Detalii despre firma câștigătoare:
 
Societatea Fidelis Grup SRL înființată în 2003, cu sediul social în satul Rediu, pe strada Părului, numărul 4, județul Iaşi, cu un capital social subscris de 140.000 lei, integral vărsat, are ca și activitate principală comerţul cu ridicata al altor maşini şi echipamente.
 
Asociatul unic al firmei este Iulian Gabriel Harea, iar administratorul este Catinela Harea ce deține puteri depline în firmă.
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii