Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:34 18 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica SA cumpără piese pentru pompe centrifuge de la Alpha Pompe SRL (document)

ro

20 Feb, 2016 18:39 1732 Marime text
 

Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
Societatea Națională Nuclearelectrica SA, cu locul principal de livrare la Cernavodă, a atribuit, prin negociere fără anunț de participare, contractul „Piese de schimb critice pentru pompe Goulds” (piese pentru pompe centrifuge), unde cirteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul a fost Alpha Pompe SRL. Estimarea inițială a valorii contractului a fost  de 6.630 lei fără TVA, iar valoarea totală finală a acestuia a fost de 6.432 lei fără TVA (1.455 euro).
 
Alpha Pompe SRL, firmă deschisă în 2003, cu sediul social în Bucureşti Sectorul 2, pe șoseaua Andronache, numărul 42, are un capital social subscris în valoare de 200 lei, integral vărsat, iar activitatea principală a acesteia este comerțul cu ridicata al altor maşini şi echipamente.
 
Asociații firmei sunt Alina Teodora Găină cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 10% și Florin Cristian Găină cu o cotă de 90 %, ambii deținând și funcția de administrator al societății având puteri depline.
 
La finalul anului 2014, reprezentanții firmei au declarat o cifră de afaceri de 5.268.485 lei, datorii în valoare totală de 1.349.667 lei și un număr mediu de opt salariați. 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii