Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:07 14 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica SA cumpără piese de schimb pentru etanșări mecanice de la o firmă din Cehia (document)

ro

12 Feb, 2016 09:57 1395 Marime text
 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Societatea Națională Nuclearelectrica SA a atribuit prin negociere fără anunț de participare contractul „Piese de schimb pentru Etanșări mecanice”, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul a fost John Crane Sigma a.s., ce are adresa în Cehia, localitatea Lutin, pe strada Jana Sigmunda 78. Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 446.868 euro fără TVA, iar valoarea totală finală a fost de 104.667 euro fără TVA (464.721,78 lei). 

Anunţul complet al achiziţiei publice poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii