Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:52 25 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica SA cumpără piese pentru pompe centrifuge de la o firmă din Cehia (document)

ro

17 Feb, 2017 12:36 1108 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
Societatea Naţională Nuclearelectrica SA a atribuit, prin negociere fără anunț de participare, un contract privind furnizare de „piese de schimb pentru etanșări mecanice” la DDP Cernavodă.
 
Conform anunțului de atribuire cu numărul 175560/07.02.2017, acestea sunt piese pentru pompe centrifuge. Estimat inițial la suma de 114.422 lei, contractul a fost atribuit pentru suma de 124.732 lei
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul este John Crane Sigma a.s din Cehia.
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii