Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:56 26 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica SA cumpără piese de schimb pentru compresore de la Atlas Copco Romania SRL (document)

ro

03 Apr, 2016 23:27 1330 Marime text
 

 

 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Societatea Națională Nuclearelectrica SA a atribuit prin negociere fără anunț de participare contractul „Piese de schimb pentru compresor” cu punctul principal de livrare la Cernavodă, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut, potrivit licitatiepublica.ro.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul a fost  Atlas Copco Romania SRL. Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 1.140 euro fără TVA, iar valoarea totală finală a acesteia a fost de 963 euro fără TVA, cu o valoare în lei de 4.251,93 lei.    
 
Înființată în 2010, Atlas Copco Romania SRL cu sediul social în Bucureşti Sectorul 1, pe șoseaua Bucureşti-Ploieşti, numărul 135, cu un capital social subscris de 103.752 lei, integral vărsat, are ca și activitate principală comerțul cu ridicata al altor maşini şi echipamente.
 
Asociaţi persoane juridice sunt: Atlas Copco International BV (cu sediul social în Olanda, are o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99.99%) și Chicago Pneumatic Endustriyel Urunler Ticaret AS (cu sediul social în Turcia, deține o cotă de 0.01%). Administratorii firmei sunt Radomir Maric (cetățean sârb), Alex Jan Christiaan Bongaerts (cetățean belgian) și Szondi Tivadar (cetățean ungar) ce deține și funcția de director cu puteri depline.
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii