Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:19 25 06 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica SA a mai atribuit un contract societății Elcomex-IEA SA (document)

ro

09 Jan, 2016 00:23 2206 Marime text
 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Societatea Națională Nuclearelectrica SA a atribuit contractul de servicii de reparare și întreținere a instalațiilor electrice, sanitare și de încălzire din sediul central SNN SA.
 
Potrivit anunțului de atribuire cu numarul 195916/08.01.2016, obiectul contractului constă în „prestarea serviciilor de întreținere și exploatare a clădirilor și anume: servicii de reparații și intervenții la clădiri, reparații și revizii ale instalațiilor electrice și sanitare, ale recipientelor sub presiune, ale centralelor termice și alte reparații ocazionale în cele două clădiri ale Sediului Central al SNN SA, inclusiv asigurarea de materiale și consumabile necesare”.
 
Estimat inițial la suma de 353.657,45 lei, contractul a fost atribuit pentru suma de 296.614,18 lei.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit constractul este Elcomex-IEA SA, cu sediul sediul social în Cernavodă, pe strada Medgidiei numărul 2B. Activitățile principale ale acesteia sunt lucrările de instalații electrice. Asociații firmei sunt: Ion Grecu (director economic) și  Ștefan Holobiuc, iar administratorul firmei este Ioan Pleșca.
 
La finalul anului 2014, societatea a declarat o cifră de afaceri de 98.699.053 lei, datorii în valoare totală de 66.599.646 lei și un număr mediu de 573 salariați.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii