Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:33 21 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica cumpără filtre de aer de la Process Engineering SRL (document)

ro

18 Jun, 2016 12:52 2299 Marime text

 

 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Societatea Națională Nuclearelectrica SA a atribuit contractul „Filtre de aer”, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut, potrivit licitațiepublica.ro.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractual a fost Process Engineering SRL. Valoare estimată inițial a fost de 34.990 lei, iar valoarea totală final a contractului a fost de 26.557,85 lei fără TVA.
 
Înființată în 2004, Process Engineering SRL, cu sediul social în Bucureşti Sectorul 2, pe strada Eufrosin Potecă numărul  26, are un capital social subscris de 100.000 lei, integral vărsat, iar actiitățile principale sunt cele de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea. Asociatul unic al firmei este Florin Adrian Dobre ce deține și calitatea de administrator.
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii