Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:39 24 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica achiziţionează regulatoare electronice din Austria (document)

ro

22 Nov, 2016 08:04 1359 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
 
Societatea Naţională Nuclearelectrica SA a atribuit, recent, prin negociere fără anunţ de participare un contract în valoare de 545.255,07 lei (fără TVA) unei firme din Austria, care îi va furniza regulatoare electronice pentru simulator.
 
Conform anunţului de atribuire, procedura s-a realizat prin negociere fără anunţ de participare deoarece, din raţiuni tehnice, produsele pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, în acest caz YOKOGAWA Gesmbh Central East Europe. Locul de livrare a regulatoarelor electronice a fost stabilit la sediul Nuclearelectrica din Cernavodă.
 
YOKOGAWA Gesmbh Central East Europe, cu sediul în Viena, a mai încheiat un contract pentru furnizarea de regulatoare electronice pentru Nuclearelectrica şi în luna octombrie a acestui an.
 
În secţiunea Documente puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului
 

 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii